Super League: Ανοιχτό ενδεχόμενο αναβολής στα Πηγάδια λόγω ανέμων και ηλεκτροδότησης

 

Ανοικτό όπως όλα δείχνουν είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό που είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 σήμερα το απόγευμα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα, κάτι που έχει σαν συνέπεια να πνέουν θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή της Ξάνθης.

Μπορεί να μην υπάρχει έντονο θέμα με την χιονόπτωση στην Ξάνθη και ειδικότερα στα Πηγάδια, ωστόσο υπάρχει σοβαρό θέμα με τους ανέμους που πνέουν και είναι θυελλώδεις.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση με την ΔΕΗ από την πλευρά της, να μην μπορεί να εγγυηθεί ότι οι βλάβες που υπάρχουν θα έχουν επιδιορθωθεί μέχρι την σέντρα του ματς, κάτι το οποίο οδηγεί τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής στην σκέψη για αναβολή του αγώνα.

Ήδη η είδηση για πιθανή αναβολή του αγώνα Ξάνθης – Λεβαδειακού κάνει τον γύρο του διαδικτύου με βασική πηγή ενημέρωσης αυτή τη στιγμή την ίδια την διοργανώτρια αρχή, αλλά ο λόγος δεν είναι κάποιο άσπρο πέπλο που εχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο στο Xanthi FC Arena αλλά οι ισχυροί άνεμοι και η ηλεκτροδότηση…