LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 0-0 (ΔΙΑΚΟΠΗ)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγωνα ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Λεβαδειακός για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ώρα 15:20 Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σε 40 λεπτά αλλά αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο.

Ώρα 15:24 Στα Πηγάδια πνέουν ισχυροί άνεμοι και είναι αδύνατο να σταθεί κανείς, ενώ έχει καταστραφεί από τον αέρα και το πλεξιγκάς γυρω από τον ένα πάγκο.

Ώρα 15:28 Μια νταλίκα ανετράπη πριν μερικές ώρες στην Εγνατία Οδό στο ύψος περίπου του γηπέδου και στην σύσκεψη που έγινε το πρωί αποφασίστηκε την τελική απόφαση να την λάβει ο διαιτητής Παπαδόπουλος.

Ώρα 15:33 Πάντως μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη έχουν δηλωθεί κανονικά συνθέσεις.

Ώρα 15:36 Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά, Μπαξενίδης, Κοβάσεβιτς και Γέντρισεκ οι έντεκα που δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ώρα 15:39 Ο Νικος Καραγεωργίου για τον Λεβαδειακό έχει δηλωσει στο αρχικό σχήμα τους Μπάγιτς, Νανγκίς, Κονέ, Μαρκόβσκι, Στανόγεβιτς, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρη, Ντιόγκο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλο και Αντιλέχου.

Ώρα 15:43 ΟΙ παίκτες προθερμαίνονται αλλά μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο διαιτητής που πάντως δείχνει διάθεση το ματς να το ξεκινήσει.

Ώρα 15:47 Με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, η Ξάνθη είναι πλέον η ομάδα με τις περισσότερες στο πρωτάθλημα, εννέα ως τώρα. Και αυτές οι ισοπαλίες την κρατάνε ακόμα σε επαφή με την πεντάδα, αν και τώρα έχει απομακρυνθεί έξι βαθμούς από εκεί.

Ώρα 15:50 Ωστόσο μόνο με μια μόνο νίκη σε 12 αγώνες το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς υποχωρεί συνεχώς. Στα πρώτα εννέα παιχνίδια είχε μαζέψει 18 βαθμούς και στα τελευταία 12 μόλις εννέα.

Ώρα 15:53 Η Ξάνθη έχει φέρει τρία 0-0 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, και παραμένει η πιο φτωχή σε γκολ ομάδα στα παιχνίδια της, καθώς έχουν μπει μόλις 32 σε αυτά. 16 παθητικό και 16 ενεργητικό.

Ώρα 15:56 Ο Λεβαδειακός είναι που είναι αδύνατος εκτός έδρας γενικά, ειδικά δε εκεί που πηγαίνει τώρα, στην Ξάνθη, δεν έχει νικήσει ποτέ σε 15 επισκέψεις. Έχει πάρει τρεις ισοπαλίες, το 2011, το 2016 και το 2017, οι δύο τελευταίες… ανοιξιάτικες και πολύτιμες. 

Ώρα 15:59  Μπαίνουν στο γήπεδο οι δυο ομάδες, αποφασισμένος να ξεκινήσει τον αγώνα ο Παπαδόπουλος.

1′ Εναρξη του αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

3′ Πολύς αέρας, σε βάρος της Ξάνθης αυτή τη στιγμή. Φάουλ του Στανόγεβιτς από μακριά, με δυσκολία σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.

4′ Το κόρνερ όμως κατευθείαν άουτ λόγω αέρα.

7′ Σουτ για την Ξάνθη με τον Καμαρά, μάζεψε ο Μπάγιτς.

9′ Διακοπή στο ματς, ο Ζίβκοβιτς δεν μπορεί να στήσει την μπάλα για ελεύθερο. Την παίρνει ο αέρας.

13′ Γκρίνια από τους παίκτες και τους πάγκους στον διαιτητή που συνεχίζεται το παιχνίδι.

15′ Περιττό να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, με το ζόρι 100 – 150 άτομα και αυτά εδώ, στα δημοσιογραφικά κουβούκλια.

19′ Σέντρα σουτ του Γέντρισεκ. η μπάλα πέρασε άουτ.

20′ Σουτ του Τζουρίσκοβιτς μετά από λάθος διώξιμο του Ρεικιασβίλι, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ

22′ Δεν μπορεί να σταθεί μπάλα στο γήπεδο, όλοι απορούν με την απόφαση Παπαδόπουλου να διεξαχθεί το ματς.

23′ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. Δεν μπορούσε καν να εκτελεστεί ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου λόγω του αέρα. Ο Παπαδόπουλος στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Ώρα 16:27 Δεν είναι ακόμα οριστική η διακοπή, θα υπάρξουν διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια.

Ώρα 16:31 Όλα δείχνουν ότι πάμε σε οριστική διακοπή αγώνα, αλλά είναι ανοιχτό το πότε θα συνεχιστεί.

Ώρα 16:34 Οριστική η διακοπή και ανοιχτές διαβουλεύσεις με Super League και ΕΡΤ για το πότε θα διεξαχθεί η συνέχεια του αγώνα από το 22ο λεπτό.

Ώρα 16:37 Έχουν βγει για προπόνηση στο γήπεδο οι παίκτες του Λεβαδειακού που ήταν στον πάγκο. Περιμένουμε το φύλλο αγώνα.

Ώρα 16:41 Οριστική διακοπή και βάσει φύλλου αγώνα, αύριο στις 16:00 οι δυο ομάδες θα ξαναδώσουν ραντεβού στα Πηγάδια για το υπόλοιπο του αγώνα, καιρού επιτρέποντος βέβαια. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το 23ο λεπτό με το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.