ΕΣΠΕΘΡ: Τρεις αναβολές αγώνων του Πρωταθλήματος Ανδρών λόγω κακοκαιρίας

Στην αναβολή και των τριών αγώνων της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών που διοργανώνει η ΕΣΠΕΘΡ προχώρησε λίγο μετά το μεσημέρι η διοργανώτρια αρχή.

Πρόκειται για τα παιχνίδια Ελπίδα Σερρών – ΓΕΑ, Ερμογένης Ξάνθης – ΑΟ Ορεστιάδας και Έβρος Σουφλίου – ΑΟ Καβάλα. Προφανώς οι αναβολές έχουν να κάνουν με την κακοκαιρία, όχι βέβαια με τις συνθήκες στα κλειστά γυμναστήρια αλλά με το ζήτημα της ασφάλειας των μετακινούμενων ομάδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την άλλη εβδομάδα ενώ δεν αποκλείονται και άλλες αναβολές, εφόσον υπάρξουν σχετικά αιτήματα, για τα παιχνίδια της Κυριακής. Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘΡ έχει ως εξής:

«Οι προγραμματισμένοι σημερινοί (23/2/2019) αγώνες, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών: Ελπίς Σερρών – Γ.Ε.Α., Ερμογένης – ΑΟ Ορεστιάδας, Έβρος – ΑΟ Καβάλα, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, μετά από αίτημα των μετακινούμενων Συλλόγων, (θέμα ασφαλείας αθλητών, προπονητών και συνοδών, στις μετακινήσεις τους) και λαμβάνοντας υπόψη τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Περιφέρειά μας.Για τους αγώνες της Κυριακής (24/2/2019), εφόσον υποβληθούν σχετικά αιτήματα, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης θα συνεκτιμήσει με το ίδιο «πνεύμα»  τα δεδομένα και θα αποφασίσει ανάλογα.
Οι σημερινοί αναβληθέντες αγώνες, θα διεξαχθούν την επόμενη βδομάδα».