Γ’ Εθνική: Επιστροφή Γιοβανόπουλου στο Άβατο και λεπτομέρειες για τα εισιτήρια με Νέστο

 

Με ανακοίνωσή του, ο Άρης Αβάτου έκανε γνωστή «την επιστροφή του προπονητή -γυμναστή Άγγελου Γιοβανόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδος μας».

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ευρύτερων ανακατατάξεων στο επιτελείο του Αβάτου, μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαραντά και τους συνεργάτες του και την έλευση του Αλέξη Ξανθόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Επίσης ο Άρης Αβάτου εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης την Κυριακή και ειδικά για την θύρα των φιλοξενούμενων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει την γειτονική ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Λόγω των μέτρων που θα λάβει η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ενημερώνουμε ότι οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων θα τοποθετηθούν στο πέταλο του γηπέδου και θα εισέλθουν στο γήπεδο από την θύρα 1 ενώ οι φίλαθλοι της Ξανθιωτικης ομάδος θα εισέλθουν στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. από την θύρα 4.
Ενημερώνουμε επίσης τους φιλάθλους του Νέστου ότι η τιμή των εισιτηρίων για την θύρα 1 είναι 10 ευρώ το αντρικά ενώ για τις κυρίες 5 ευρώ και για παιδιά κάτω των 15 ετών δωρεάν