Είναι επίσημο! Αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Ξάνθη! Τέλος η «Βιαμάρ» μετά από σχεδόν 30 χρόνια…

Είναι πλέον επίσημο. Η Βιαμάρ δεν θα είναι σε λίγο καιρό ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ Ξάνθης ΑΟ, όπως εξακολουθεί να αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Σχετικό αίτημα για αλλαγή ιδιοκτησίας κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που οφείλει βάσει νόμου να εγκρίνει όλες τις αλλαγές ιδιοκτησίας.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης πρόσφατα διόρισε τα μέλη που απαιτούνταν στις θέσεις όπου είχαν υπάρξει παραιτήσεις. Σε αυτήν την πρώτη συνεδρίαση, ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν το ζήτημα της αλλαγής ιδιοκτησίας της Ξάνθης.

Η συζήτηση και η απόφαση επί του θέματος αναβλήθηκε, όπως όμως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το μεσημέρι της Πέμπτης και φέρνει στον.. αφρό της επικαιρότητας στην Θράκη το ThrakiSportS, νέα ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ σε ποσοστό 94,38% θα είναι η «INSPORTS IKE», όταν και εφόσον φυσικά εγκριθεί αυτή η αλλαγή από την ΕEA.

Για την ώρα, στην υπόθεση υπήρξε αναβολή αορίστως. Συνεπώς μέχρι να υπάρξει συζήτηση και απόφαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ιδιοκτήτρια παραμένει η Βιαμάρ, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Όσο για το ποια είναι η νέα ιδιοκτήτρια της Ξάνθης; Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το όνομα που αναφέρεται θυμίζει ένα προ τριμήνου ρεπορτάζ του ThrakiSportS που είχε προκαλέσει και τότε αίσθηση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ