Γ’ Εθνική: Στο πρόσωπο του Ξανθόπουλου βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Μαραντά

Ο Αλέκος Ξανθόπουλος, προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο τοπικό ποδόσφαιρο ως προπονητής πιο πρόσφατα του Ερμή Μάνδρας αλλά με παρελθόν και στα ΤΕΠ της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο του Άρη Αβάτου.

Την πληροφορία μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ξάνθη Sport με την αναφορά ότι «νέος προπονητής της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τη Διοίκηση του Ηλία Κοτόπουλου και σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση».

Εφόσον επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, ντεμπούτο θα κάνει το μεσημέρι της Κυριακής στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης του πρώην προπονητή της ομάδας Κυριάκου Κετσιεμενίδη. Υπενθυμίζεται ότι το διαζυγιο του Άρη Αβάτου με τον Μαραντά επήλθε μετά τον αποκλεισμό από τον Ορφέα και την απώλεια του στόχου του Κυπέλλου.

http://www.thrakisports.gr/%CE%B3-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA/