ΕΠΣ Ξάνθης: Το παρασκήνιο της μη εκλογής του Αντώνη Κουτσουρλή και η «ανοιχτή πόρτα»

Ο Αντώνης Κουτσουρλής ήταν ο μεγάλος χαμένος της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΠΣ Ξάνθης την περασμένη εβδομάδα, καθώς ήταν ο μόνος που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Έτσι κι αλλιώς, όπως διαμορφώθηκε η διαδικασία, κάποιος δεν θα εκλεγόταν από τους 12 υποψηφίους, αφού υπήρχαν 11 θέσεις. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μοιραία θα πήγαινε… σπίτι του, αφού βάσει καταστατικού ακόμα και αν προκύψουν ανάγκες στο ΔΣ με παραιτήσεις μελών στη συνέχεια, αυτές καλύπτονται από τα αναπληρωματικά μέλη.

Ο Αντώνης Κουτσουρλής ήταν μέλος και στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας μάλιστα αρμοδιότητες στην διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως για το τελετουργικό και την άψογη διεξαγωγή των τελικών του Κυπέλλου (φωτό). Όταν πριν μερικούς μήνες έγινε από τον Γιώργο Πανίδη η πρώτη συζήτηση για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Κουτσουρλής εκδήλωσε επιθυμία να αποχωρήσει.

Άλλαξε γνώμη αφού ωστόσο είχε κλειδώσει το ψηφοδέλτιο και είχαν ουσιαστικά γίνει γνωστά τα 11 ονόματα που θα ήταν υποψήφια στις εκλογές. Εξέφρασε την επιθυμία να κατέβει και αυτός υποψήφιος, έγιναν έτσι δώδεκα οι υποψήφιοι, μοιραία κάποιος θα έμενε εκτός και αυτόματα, αν και στήριξε την διοίκηση Πανίδη την περασμένη τετραετία, κατέστη ο αδύναμος κρίκος. Κάτι που αποδείχθηκε και με την σταυροδοσία.

Παρόλα αυτά, η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης θεωρεί τον Κουτσουρλή πολύτιμο παράγοντα για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης, για αυτό και την Πέμπτη εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία του εκφράζονται ευχαριστίες για την προσφορά του και του δηλώνεται ότι εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί, η πόρτα παραμένει ανοιχτή για να αξιοποιηθεί σε κάποια ή κάποιες από τις Επιτροπές που θα καταρτιστούν το προσεχές διάστημα.

Η ανακοίνωση έχε ως εξής:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον κο ΚΟΥΤΣΟΥΡΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟ για την πολύτιμη προσφορά του τα τελευταία 4 χρόνια.
Ένας άνθρωπος πολύτιμος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς έχει προσφέρει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια.
Με απόφαση του Δ.Σ. και ενόψει των καταρτισμών των Επιτροπών, η πόρτα είναι ανοιχτή προς τον κο ΚΟΥΤΣΟΥΡΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟ ώστε να συνεχίζει να προσφέρει στο χώρο που αγαπά.