Πάνω από 100 μετάλλια ο ΟΦΘΑ στους Χειμερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης οι Χειμερινοί αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 300 περίπου κολυμβητών από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Την πρώτη θέση στο σύνολο κατέκτησε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης που είχε πολλές επιτυχίες και συνολικά 101 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, όπως καταγράφονται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε και έχει ως εξής:

«Με το επίπεδο των αγώνων να είναι υψηλό, η ομάδα μας αγωνιζόμενη με τον πρωτοφανή αριθμό των 87 κολυμβητών-τριών, πραγματοποίησε υποδειγματική εμφάνιση και κατέκτησε την κορυφή της Περιφέρειας στην άτυπη κατάταξη των Χειμερινών αγώνων με 53 πρώτες, 23 δεύτερες και 25 τρίτες θέσεις στο βάθρο των νικητών (σύνολο 101 φορές στο βάθρο των νικητών).

Στα στατιστικά της ομάδας και των αγώνων :

* Πραγματοποιήθηκαν 6 νέα ρεκόρ ομάδας εκ των οποίων τα 3 ομαδικά από τους Παπαδόπουλο Δημήτρη – 50 ύπτιο(1), Πεχλιβανίδη Γιώργο – 100 ύπτιο(1), Βασιλακάκη Αναστασία – 100 ύπτιο (1), 4χ50μ ελεύθερο αγόρια 10 ετών (Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Πεχλιβανίδης Α., Αχυρκίδης), 4χ200μ ελεύθερο αγόρια 12 ετών (Πεχλιβανίδης Γ., Παντελίδης Κ., Αλαμάνος Σ., Βασιλακάκης Π.), 4χ200μ. Ελεύθερο κορίτσια 12 ετών (Παλακίδου Σ., Ξενιτοπούλου Δ., Αλεξάκη Κ., Σαράτση Ρ.).

* Πραγματοποιήθηκαν 133 νέα ατομικά ρεκόρ σε συνολικά 195 αγωνίσματα της ομάδας μας.

* 33 κολυμβητές-τριες κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας, μιας και έκαναν ατομικό ρεκόρ σε όλες τους τις κούρσες!

* 60 κολυμβητές-τριες κατάφεραν και γεύτηκαν τουλάχιστον μια φορά τη χαρά του βάθρου!!!

* Από τα συνολικά 18 ομαδικά αγωνίσματα η ομάδα μας κατέκτησε την 1η θέση στα 13… την 2η θέση σε 1…. και την 3η θέση στα 4… !!!!!

Μια ομάδα – μια οικογένεια!!!

Αγάπη, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, υπομονή, επιμονή, ατελείωτη σωστή και οργανωμένη δουλειά είναι τα συστατικά – μυστικά της επιτυχίας αυτής της ομάδας που 15 χρόνια τώρα φιγουράρει στις κορυφαίες ομάδες της χώρας σε όλα τα επίπεδα!!!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που δίνουν καθημερινά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας.

Εχθρός του καλού μόνο το καλύτερο… οπότε δυστυχώς για πολλούς κοιτάμε μόνο μπροστά!

Keep swimming!!!