Μάζεψε στην Τουρκία βαθμούς για την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς του Τόκυο ο Χαρούν Μολλά

Με την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Ορεινής Ποδηλασίας από την Αλάνια της Τουρκίας και τον τετραήμερο αγώνα κατηγορίας Stage 2.

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης ήταν ο μεγάλος νικητής, παρά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση την τελευταία ημέρα του αγώνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε ένα συναρπαστικό αγώνα παρά τις ατυχίες από ένα λάστιχο στα τρία τελευταία χιλιόμετρα της τρίτης ημέρας αλλά και την υπόδειξη λάθος διαδρομής από τους διοργανωτές την δεύτερη ημέρα.

Κάνοντας την αντεπίθεση του την τελευταία ημέρα ο Αντωνιάδης κατάφερε να καλύψει την διαφορά του 1:11, και να αφήσει τον δεύτερο σε απόσταση ενός λεπτού.

Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε ωστόσο και από τον Κομοτηναίο Χαρούν Μολλά που τερμάτισε στην 17η θέση συλλέγοντας και αυτός πολύτιμους βαθμούς για την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκυο.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο Έφορος Εθνικών Ομάδων Ορεινής ποδηλασίας Δημήτρης Γεωργακόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι ο Χαρούν Μολλά παράλληλα με την αθλητική του δραστηριότητα, αποφάσισε να κατέβει και στον πολιτικό στίβο και θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Κομοτηνή.