Πέτυχε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο με την Μεικτή Έβρου πριν την προπόνηση με την Εθνική Παίδων ο 13χρονος Τσελεμπάκης

Στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Παίδων κλήθηκε ο 13χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της  Ακαδημίας του Παναγιώτη Λογαρά στη Νίκη Απαλού Σαράντης Τσελεμπάκης.

Η κλήση του είχε έρθει μάλιστα πριν ο συγκεκριμένος παίκτης σημειώσει το μεσημέρι της Τρίτης στην Κομοτηνή κανονικό χατ τρικ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, στη νίκη με 4-2 της ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Έβρου κόντρα στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Θράκης, που σφράγισε και την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση.

Ο Τσελεμπάκης, που εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα και τις εμφανίσεις του τόσο με την ομάδα στην οποία ανήκει όσο και με τις Μεικτές της ΕΠΣ Έβρου, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις με την Εθνική Παίδων αυτήν την Πέμπτη στις 3.00 το μεσημέρι, μαζί με τους συμπαίκτες του Στέλιο Καλαμάρα και Πασχάλη Τουφάκη από την ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά.

Το ταλέντο του ωστόσο τον έχει κάνει να ξεχωρίσει ήδη, καθως όπως σχολιάζει το evros-news, πήρε μέρος σε προπονήσεις τόσο του Ολυμπιακού όσο και τις ΑΕΚ όπου τον ξεχώρισαν τα τεχνικά team των συγκεκριμένων μεγάλων ομάδων και η κλήση του για προπονήσεις με την Εθνική Παίδων στα γήπεδα της Μίκρας, ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης έχει καταγωγή από το χωριό Κυανή Διδυμοτείχου, το χωριό του πρώην άσσου του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ Παναγιώτη Κουρδάκη και όπως λένε οι προπονητές του αλλά και άλλοι τεχνικοί που τον έχουν παρακολουθήσει, το μέλλον του ανήκει αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά και σοβαρά.