Το μήλο κάτω από τη μηλιά! Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Β’ Εθνική ο Κομοτηναίος Χρήστος Κακουλίδης!

Ένα βήμα πριν την άνοδό του ως διαιτητής στη Β’ Εθνική φαίνεται ότι βρίσκεται ο κομοτηναίος διαιτητής ποδοσφαίρου Χρήστος Κακουλίδης.

Γιος του παλαίμαχου διαιτητή Νίκου κακουλίδη, που ήταν μάλιστα και διεθνής επόπτης (ο τελευταίος από την Ροδόπη που έγινε διεθνής), στα 31 του ο Χρήστος δείχνει έτοιμος να ανέβει, αν κρίνει κανείς από τους ορισμούς που του κάνει η ΚΕΔ.

Μετά από κάποιες ατυχίες τραυματισμών αλλά και με υπηρεσίες λόγω στρατού, όπου είναι μόνιμος, που δεν του επέτρεψαν να ανέβει πιο γρήγορα τα σκαλοπάτια, πήρε το προηγούμενο καλοκαίρι μετάθεση από την Κομοτηνή στην… Κω. Ωστόσο δεν πήρε και μεταγραφή και σφυρίζει εκεί με το σήμα της ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα, ήδη φέτος έχει σφυρίξει οκτώ αγώνες στη Γ’ Εθνική, από τους οποίους οι έξι στη Ρόδο. Το σημαντικό όμως, όπως έγραψε το ThrakiSportS και την περασμένη εβδομάδα, είναι το γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή ορίστηκε να σφυρίξει το ντέρμπι στον 5ο όμιλο ανάμεσα στην Προοδευτική και το Κερατσίνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός ο πρώτος ορισμός στην Αθήνα είχε να κάνει με το γεγονός ότι η ΚΕΔ ήθελε να τον δουν και άλλα μάτια. Μάλιστα, στην αναμέτρηση είχε παρατηρητή διαιτησίας μια γυναίκα, την κα Κασκαντίρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θράκης (Ροδόπης) έχει σε εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες διαιτητή μόνο τον Στέφανο Κουμπαράκη στην Super League και τίποτα στις πιο κάτω κατηγορίες, οπότε είναι μεγάλη ευκαιρία να υπάρξει και δεύτερος διαιτητής με τον Χρήστο Κακουλίδη, που ήδη έχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στην Γ’ Εθνική και φαίνεται ότι με τις νέες αξιολογήσεις είναι ένα βήμα πριν την άνοδο στην Football League.