«Κρέμασε» παπούτσια και κατεβαίνει στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Λάζαρος Χαριτωνίδης

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά όταν κάτι τελειώνει, αρχίζει μια νέα περιπέτεια. Αυτό το μότο φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει πράξη ο Λάζαρος Χαριτωνίδης.

Ο γνωστός θρακιώτης πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, του ΟΦΗ, της Δόξας Δράμας και φυσικά του Πανθρακικού και των ΤΕΠ του ΑΟΞ αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα. Βέβαια, δεν εγκαταλείπει το άθλημα, αφού έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συνεχίσει να το υπηρετεί ως προπονητής, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Παράλληλα όμως, συνεχίζει τις σπουδές του στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου ενώ έλαβε την απόφαση να κατέβει και στον πολιτικό στίβο, ώστε να μετουσιώσει αυτά που σπουδάζει σε πράξη. Έτσι, ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Δεν ξέρουμε αν είχε κάποια πρόταση και από τους ξανθιώτες υποψηφίους δημάρχους, ωστόσο και να συνέβη κάτι τέτοιο, δύσκολα θα μπορούσε να την αποδεχθεί αυτήν την πρόταση, δεδομένου ότι πλέον έρχεται στα πάτρια εδάφη δυο με τρεις φορές τον χρόνο για διακοπές.

Έτσι, η πρόταση που αποδέχθηκε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης είναι αυτή που του έγινε για τον Δήμο Αχαρνών, όπου μένει πλέον μόνιμα μαζί με την σύζυγό του Βούλα Παπαχρήστου, πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα εις τριπλούν, καθώς και την κορούλα τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στο Μενίδι Οδυσσέας Καμπόλης έκανε την περασμένη εβδομάδα την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του συνδυασμού του «Αχαρνείς – Μαζί Μπορούμε» και ανάμεσα στα 25 ονόματα που παρουσιάστηκαν είναι και αυτό του Λάζαρου Χαριτωνίδη.

«Είναι εποχές για πράξεις,όχι για λόγια. Για το μέλλον των παιδιών μας και όχι για το συμφέρον μας. Απο σήμερα,#ΜΑΖΙ με έναν #αξιόλογο, #έμπειρο  και βαθιά #δημοκράτη άνθρωπο,για τον δήμο των #ΑΧΑΡΝΩΝ. Οδυσσέας Καμπόλης σε ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης..

Ένας Θρακιώτης υποψήφιος στον Δήμο Αχαρνών, εκεί όπου ανήκει και η δημοτική ενότητα των Θρακομακεδόνων. Όσοι συμπατριώτες του διαμένουν στην περιοχή – και δεν είναι και λίγοι – έχουν έναν λόγο παραπάνω να τον τιμήσουν με την ψήφο τους…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Lazaros Charitonidis, άτομα στέκονται, γένι, κουστούμι και εσωτερικός χώρος