Δυο παιδιά του Ολυμπιακού Κομοτηνής στις κλήσεις για την προπόνηση της Εθνικής Παίδων στη Μίκρα

Δυο παιδιά του Ολυμπιακού Κομοτηνής, οι Γιώργος Γκουτάκης και Κωντσαντίνος Τσώλας, κλήθηκαν για τις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Κ14.

Σχετική ενημέρωση εξέδωσε ο ίδιος ο Ολυμπιακός Κομοτηνής όπου αναφέρει τα εξής:

Για να γίνει κανείς σπουδαίος αθλητής να διακριθεί και να ξεχωρίζει δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Από πίσω κρύβονται τόνοι ιδρώτα στους αθλητικούς χώρους, στεναχώριες, στερήσεις,τραυματισμοί,γονείς που στηρίζουν στα δύσκολα, ικανούς προπονητές αλλά και άλλες ειδικότητες όπως γιατροί, φυσικοθεραπευτές, διατροφολόγοι…
Αρκεί κανείς να πιστέψει σ΄αυτό το όνειρο και τότε έρχεται η στιγμή που όλοι αυτοί οι κόποι σου πραγματικά ανταμείβονται απο όποια πλευρά κ να είσαι και τότε η χαρά είναι μεγάλη !
Η ακαδημία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κλήση δύο ποδοσφαιριστών για τις προπονήσεις προεπιλογής απο την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ. Ο λόγος για τους Γκουτάκη Γεώργιο και Κωνσταντίνο Τσώλα απο τα τμήματα των Κ14 ! 
Το Δ.Σ. της Ακαδημίας μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενο κι συγκινημένο ,καθώς μετά από μόλις τρία χρόνια λειτουργίας και μέσα από πολλές αντιξοότητες καταφέρνει να υλοποιεί τους στόχους του και να κάνει σταθερά βήματα εξέλιξης με προσήλωση και σεβασμό στον αθλητή. 
Γιώργο και Κώστα ολόκληρη ακαδημία είναι περήφανη που οι κόποι σας ανταμείβονται. Ηταν, είναι και θα είναι στο πλευρό σας!
Σας εύχεται καλή επιτυχία στις προπονήσεις και σας υπενθυμίζει ότι μόνο με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θα πετύχετε το όνειρο σας ! 
Υ.Γ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή απο το να αγωνίζεται με το εθνόσημο της χώρας του στο στήθος!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο