Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα σημερινά παιχνίδια Λίβερπουλ-Μπάγερν και Λυών-Μπαρτσελόνα

Η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται το βράδυ της Τρίτης με δύο ακόμα παιχνίδια, πολύ ενδιαφέροντα και μαζί συνεχίζεται και το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS σχετικά με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπάγερν στην δεύτερη από τις τρεις συνολικά αγγλογερμανικές μάχες που έχουμε σε αυτή τη φάση, ενώ η γαλλική Λυών αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο παιχνίδι, αναγνωστών και φίλων, που από την αρχή συμμετέχουν στο Predictor.

Στον αγώνα Λίβερπουλ – Μπάγερν το 57% προβλέπει νίκη της γηπεδούχου ομάδες, το 25% νίκη της φιλοξενούμενης και το εναπομείναν 18% εκτιμά ότι το ματς θα λήγει ισόπαλο.

Στον αγώνα Λυών – Μπαρτσελόνα το 89% προβλέπει εκτός έδρας νίκη της ισπανικής ομάδας. Ενα 8% εκτιμά ότι το παιχνίδι θα λήξει χωρίς νικητή και μόλις ένα 3% βλέπει νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε παρακάτω πως έχει η κατάταξη στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game με τον Σάκη Λαμπερνάκη να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή…

 class=