Β’ Εθνική: Έχασε τις ευκαιρίες και τελικά έχασε και τον αγώνα με την Καστοριά η Ροδόπη ’87

Τα κορίτσια της Ροδόπης ’87 δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν και από το μοναδικό λάθος της άμυνας, χάθηκε το παιχνίδι με την ομάδα της Καστοριάς το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για την ομάδα της Κομοτηνής να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Ροδοπίτισσες μπήκαν δυνατά, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις πρωτοβουλίες των κινήσεων αλλά στάθηκαν άτυχες στα τελειώματα και «έπεσαν» στην παγίδα των αντεπιθέσεων που προτίμησε να αγωνιστεί η ομάδα της Καστοριάς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επετεύχθη στο 22ο λεπτό όταν στην αντεπίθεση μετά από μακρινή μπαλιά έφυγε από πλάγια η Τάσιου που μπήκε στην περιοχή και σούταρε ανοίγοντας το σκορ. Νωρίτερα είχε χάσει ευκαιρίες η Περιβολοπούλου, που δεν βρήκε στοχο στα δυο φάουλ που εκτέλεσε, αλλά και η Καρακουλάκη που σούταρε άουτ.

Ανάλογες ευκαιρίες υπήρχαν και στην συνέχεια του ημιχρόνου, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης λίγο έλειψε η Ροδόπη να δεχθεί δεύτερο τέρμα όταν σε αντεπίθεση η Τάσιου προσπάθησε να ξεφύγει από την Περιβολοπούλου που την ανέτρεψε έξω από την περιοχή, το φαουλ εκτέλεσε απευθείας η Μάρκου και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο νεαρή τερματοφύλακας της Ροδόπης Γιώρκα ήταν πάντως παρούσα τις στιγμές που χρειάστηκε. Ωστόσο χρειαζόταν και επίθεση και από την στιγμή που χάνονταν οι ευκαιρίες, μοιραία ήρθε η ήττα που αφήνει την Ροδόπη ’87 στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δι­αι­τη­τής ο  Γι­α­πουν­τζήε με βοηθούς τους Γκον­τό­λια και Τζι­βαρ­τζί­δη της ΕΠΣ Ξάν­θης.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Πε­ρι­βο­λο­πού­λου): Γι­ώρ­κα, Κα­κό­ψη­του, Δαγ­κλή (60’ Μά­ρη), Θε­ο­φί­λου, Αν­τω­νο­πού­λου, Τσου­κα­λά (65’ Πο­λυ­δώ­ρου), Πε­ρι­βο­λο­πού­λου, Πα­τε­ρά­κη (75’ Γε­ωρ­γο­πού­λου), Γα­ρυ­φαλ­λί­δου, Μπα­σού­ρη, Κα­ρα­κου­λά­κη.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Δη­μη­τριά­δου, Γκα­νά, Γκόγ­κου, Τζα­νο­πού­λου, Λι­ού­λια, Σι­δη­ρο­πού­λου, Μουρ­τσέ­κα, Μάρ­κου, Φα­σί­δου, Τά­σιου (85’ Κυ­ρι­ζά­κη), Πα­πα­δι­λέ­ρη (80’ Τσι­ού­κρα).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ