Β’ Εθνική: Ισοπαλία – μισός τίτλος για την Βασίλισσα της Θράκης στον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Πολύτιμη ισοπαλία που της ανοίγει διάπλατα τον δρόμο ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου απέσπασε η Βασίλισσα της Θράκης στην έδρα του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

H ομάδα του Γιάννη Γιάννου έβαλε από νωρίς τις βάσεις με το ωραίο τέρμα της Ολίνας Μπαξεβάνου, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο, καθώς οι ξανθιώτισσες ανέβασαν απόδοση και πέτυχαν την ισοφάριση στο 70ο λεπτό με την Κατσαρού.

Η ομάδα της Θράκης βρήκε τη λύση και πήρε μια σημαντική ισοπαλία που τη διατηρεί σε τροχιά ανόδου, καθώς διατηρεί απόσταση βολής από την πρώτη θέση, έστω και αν ειναι στην τρίτη αφού ενδιαμέσως βρέθηκε ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Νέστωρα, Στρίμπα, Μιχαηλίδου, Δρενοβιάδου, Τσεχελίδου, Φεΐμ, Μουρατίδου (68′ Γκαραγκανούλη), Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Καλοψυκάκη (61′ Κόλτση), Σιδηροπούλου (82′ Παπαδοπούλου).

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Σαββίδου, Ευθυμιάδου, Κατσαρού, Πορναλή (60′ Σταύρου / 75′ Τσακμάκη/ 88′ Παπαδοπούλου), Μαυρομάτη, Βλάχου, Κυριαζίδου, Μετοικίδου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ