Super League: Ικανοποίηση Ράσταβατς για την αντίδραση της Ξάνθης στη Λάρισα

Ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν έξαλλος με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο AEL FC Arena αλλά εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του για την εμφάνιση της ομάδας του.

«Είναι μεγάλη πρόκληση αυτό το γήπεδο και η κατάστασή του για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται σε αυτό εκτός έδρας. Έπρεπε από την αρχή να προσαρμοστούν οι παίκτες σε αυτές τις συνθήκες, που μας υποχρέωσαν να αλλάξουμε την τακτική μας και να προσαρμοστούμε σε αυτό. Η ομάδα που παίζει εντός έδρας σε τέτοιο γήπεδο έχει πλεονέκτημα καθώς γνωρίζει αυτό το γήπεδο καλύτερα», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ξάνθης.

Και πρόσθεσε: «Συμφωνώ ότι η ομάδα της Λάρισας έκανε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με εμάς. Αυτό οφείλεται σε ένα βαθμό επειδή ήταν καλύτερα προσαρμοσμένη στις αγωνιστικές καταστάσεις αλλά και σε δικά μας λάθη. Για εμάς το σημαντικό ήταν ότι δείξαμε θέληση, δείξαμε δύναμη. Παραμένουμε μια συμπαγής ομάδα».

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του ο Μίλαν Ράσταβατς ανέφερε: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς προερχόμασταν από αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Βγάλαμε αντίδραση και όλο αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση στα επόμενα μας. Σε αυτά πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος στην μπάλα, καλύτερη συνεργασία και ποιότητα και κινήσεις, να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».