ΕΠΣ Έβρου: Δίκαια επικράτηση του Έβρου Σουφλίου στο ντέρμπι με τον Ιπποκράτη

ΑΟ Έβρος Σουφλίου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής επί του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Σε ένα μέτριο αγώνα μέχρι το πρώτο σαραντελεπτο οπου είχαμε παιχνίδι κέντρου και καμία ιδιαίτερη φάση από τις δυο ομάδες, η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από τους γηπεδούχους στο 39′ όταν μετά από το σουτ του Γιαννόπουλου ο Στεφανίδης απόκρουσε ασθενώς και ο Παγωνίδης που ξέφυγε ανάμεσα από δυο αμυντικούς κατάφερε να πεταχτεί, να κερδίσει τη μπάλα και να σκοράρει ανοίγοντας το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σουφλίου είχε μια καλή ευκαιρία με το Τσομπανούδη στο 54′ αλλά αυτή πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 75ο λεπτό ο Γιαννόπουλος πέτυχε το 2-0 ελευθερώνοντας το άγχος των συμπαικτών του, καθώς ως εκείνο το σημείο το σκορ έμοιαζε εύθραυστο.

Ο Ιπποκράτης το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει δυο φάσεις με τον Μάζη στο 89′ και στο 90+1 χωρίς κάτι ιδιαίτερο και ανησυχητικό για τον τερματοφύλακα του Σουφλίου.

Με τη νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι παραμένουν στους 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ορέστη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στο -10 από την κορυφη.

Αρκετά καλή η διαιτησία των Κεφίλη, Διαμαντή και Τσίκα.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Τογγουλίδης, Θάνος, Μπάμνιος (c), Μπετζέκας, Κουτσούλας, Μιχούδης, Τσομπανούδης (90′ Τσιουμπανούδης), Λαζίδης (85′ Κρικελάς), Παγωνίδης (74′ Πετκίδης), Γιαννόπουλος, Σιμτσάκης (60′ Ράλλης Απ.).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης): Α. Στεφανίδης, Ξενοδοχίδης (84′ Κονόμι), Μουχτάρης, Μπαρμπαγιάννης, Σταθάκης, Μαμρικισβίλι, Καρασερίδης (62′ Βλάσσης), Κατσαμάγκας (46′ Καλυμνιός), Γαλανός (58′ Πετρίδης), Μάζης, Κωνσταντινίδης.