Α1 Ανδρών: Ξεσηκωμός στους Ενωσίτες της Θράκης για τον ερχομό της ΑΕΚ στη Δράμα μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο

Μπορει η ΑΕΚ να ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή από τον Ολυμπιακό στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ωστόσο επίκειται αναμέτρηση και σε αυτό του χάντμπολ.

Μάλιστα, πριν από αυτό το παιχνίδι, η ΑΕΚ ταξιδεύει αυτήν την Τρίτη στην Δράμα όπου αντιμετωπίζει νωρίς το απόγευμα (19/02, 16:00) την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από την μεγαλειώδη πρόκριση στους “8” του Challenge Cup, ενώ παράλληλα “τρέχουν” ένα νικηφόρο σερί στο Πρωτάθλημα που φτάνει τους 6 αγώνες. Άπαντες στο στρατόπεδο της “Ένωσης” θέλουν μόνο τη νίκη, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή (24/02, 17:00) για την 18η αγωνιστική.

Η έλευση της χαντμπολικής ΑΕΚ προκαλεί μάλιστα το ενδιαφέρον ορισμένων οργανωμένων φίλων της σε Ξάνθη, Κομοτηνή αλλά και Αλεξανδρούπολη που καλοβλέπουν ένα ταξίδι στην Δράμα ώστε να συνδυάσουν την μεγάλη τους αγάπη για την ΑΕΚ με μια βόλτα στην όμορφη πόλη.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον ΓΣ Δράμας ’86 για το Πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες ανεξαρτήτου έδρας έχουν έρθει αντιμέτωπες 5 φορές, με την ΑΕΚ να έχει πετύχει το απόλυτο “5×5” στις νίκες. Στην μακεδονική πόλη, η “Ένωση” μετρά δύο “διπλά” σε ισάριθμους αγώνες. Η διαφορά αυτή φαίνεται και στα γκολ, με την ΑΕΚ να προηγείται με 169-109 (66-49 εκτός έδρας).

Τέλος, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ένωση προαναγγέλλοντας το παιχνίδι, πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων με τους Δραμινούς στην Handball Premier για την ΑΕΚ είναι ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με 22 τέρματα.