Volley League: Σε σωστό δρόμο η ΑΕ Κομοτηνής ενόψει των μπαράζ παραμονής σύμφωνα με τον Ηλία Κρεούζη

Η ΑΕ Κομοτηνής για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να αποσπάσει βαθμό γνωρίζοντας μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα της Volley League, ωστόσο πάλεψε στα ίσια απέναντι στον τρίτο Παναθηναϊκό.

Η εμφάνιση έδειξε στον προπονητή της Ηλία Κρεούζη και θετικά σημάδια, ενόψει των μπαράζ για την παραμονή που θα κληθεί να δώσει η ομάδα του, αφού ανεξαρτήτως διαφοράς από τον προτελευταίο, θα κληθεί να δώσει πλέι άουτ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την δίκαιη νίκη του και ειδικότερα στον κόουτς για τις επιτυχίες σε Εθνική και Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε κάποιες αδυναμίες, είχαμε ένα πλάνο και τα παιδιά το ακολούθησαν μέχρι τέλους. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω σε κρίσιμες φάσεις. Είμαστε σε σωστό δρόμο, να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε και με την τελευταία μεταγραφή του Ρουσλάν Σεφτσόφ, κλείνοντας έτσι και το ροστερ μας. Το δύσκολο αυτήν την στιγμή είναι να μπούμε στο γήπεδο μετά από ακόμα μια ήττα και να δουλέψουμε παραπάνω», ανέφερε ο Κρεούζης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Σε ερώτημα πόσο έτοιμη θα είναι η ομάδα στο τέλος, ο προπονητής της ΣΕ Κομοτηνής απάντησε: «Από θέμα δουλειάς, συντονισμού και τακτικά θα είναι έτοιμη. Θέλουμε κάποια σημαντικά αποτελέσματα για να πάρουμε ψυχολογία».

Σε άλλο ερώτημα για το γεγονός ότι σε πολλά παιχνίδια η ομάδα δείχνει να μπαίνει δυνατά στα πρώτα σετ και πάντα προς το τέλος να ξεφουσκώνει και τι φταίει για αυτό, ο Ηλίας Κρεούζης απάντησε: «Σίγουρα δεν είναι θέμα ξεφουσκώματος από άποψη φυσικής κατάστασης, ευχαριστώ και τα ΤΕΦΦΑ για την συνεργασία που έχουμε. Το θέμα όμως είναι ψυχολογικό, η ομάδα είναι καινούργια κιόλας, παίζουμε ένα μήνα όλοι μαζί γιατί έχουμε νέες προσθήκες, δεν είναι δικαιολογία αυτό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμη την κρίσιμη στιγμή».

Τέλος, σε ερώτηση ποιος θα είναι ο ιδανικός αντίπαλος για τα play aout, απάντησε: «Τα play aout είναι μακριά 1,5 μήνα. Θεωρώ ότι όποιος θα είναι στα πλάι άουτ θα αξίζει να είναι εκεί, οπότε αυτός θα είναι και ο ιδανικός αντίπαλος».