Volley League: Νίκησε στην Σύρο σε αγώνα 3 ωρών και ξέφυγε από τον Εθνικό ενόψει του μεταξύ τους αγώνα η Κηφισιά

Αποτέλεσμα που κάθε άλλο παρά άρεσε στον Σάκη Μουστακίδη είχαμε στον τελευταίο αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League, το απόγευμα στη Σύρο.

Η Κηφισιά του Νίκου Ζαλμά κατάφερε να διατηρήσει την υπέρ της παράδοση στο κυκλαδονήσι και έφυγε έχοντας πετύχει σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί του Φοίνικα (φωτο αρχειου).

Τα σετ του δραματικού αγώνα, που αποτέλεσε διαφήμιση για το βόλεϊ και είναι κρίμα που δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά: 23-25, 20-25, 34-32, 26-24, 12-15.

Με τη νίκη αυτή η Κηφισιά έφτασε τους 16 βαθμούς και απέσπασε διαφορά 3 πόντων από τον Εθνικό, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ με 13 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε ΑΕΚ, Εθνικό, Κηφισιά και Ηρακλή, που νίκησε το Σάββατο την ΑΕΚ με 3-0 και έφτασε επίσης τους 16 βαθμούς, θα κριθεί η προτελευταία θέση που θα δώσει τον αντίπαλο της ΑΕ Κομοτηνής στα πλέι άουτ.

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δοκιμάζεται στην έδρα της Κηφισιάς, σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερα κρίσιμη και για τις δυο ομάδες και το μέλλον τους.