Βαρύ πένθος στον Βόρειο Έβρο – «Έφυγε» 46χρονος στρατιωτικός με πολλές διακρίσεις στον στίβο

Στο πένθος βυθίστηκε η Ορεστιάδα αλλά και ολόκληρο το βόρειο τμήμα του Έβρου, αφού έφυγε από την ζωή 46χρονος στρατιωτικός που είχε διακρίσεις και στον αθλητισμό, μετά από άνιση “μάχη” με την επάρατη νόσο.

Ο 46χρονος Ανθυπασπιστής ΕΜΘ με καταγωγή από το χωριό Κυπρίνος, υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής και έμενε στην Ορεστιάδα. Ήταν από τα νεανικά του χρόνια αθλητής στίβου, κυρίως μεγάλων αποστάσεων και συνέχιζε μέχρι να αρχίσουν τα προβλήματα υγείας, να αγωνίζεται.

Έτρεχε μάλιστα συχνά σε Μαραθώνιους, κανονικούς αλλά και ορειβατικούς και είχε ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, για να πάρει μέρος σε παρόμοιους αγώνες. Παράλληλα συμμετείχε συχνά σε διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων στα βουνά, όπως ο Όλυμπος και το Παγγαίο.

Όπως αναφέρει το evros-news, μέσα από το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστή η δυσάρεστη είδηση, πριν από κάποιους μήνες άρχισε η περιπέτεια με την υγεία του, την πάλεψε με πολύ δύναμη και αξιοπρέπεια, αλλά δυστυχώς στον κρισιμότερο και σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του, δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ήταν παντρεμένος, άριστος οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στην Ορεστιάδα και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στις 12.00 το μεσημέρι.

Κάποιοι από τους φίλους και συγχωριανούς του, συγκλονισμένοι από τον θάνατο του, τον… αποχαιρέτισαν με συγκινητικές τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες κατέγραψε το evros-news… 

 class=
 class=