Super League: Πρωτοφανής επίθεση Κούγια σε Ξάνθη λίγο πριν ξεκινήσει το ματς στη Λάρισα

Σε πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Ξάνθης προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας λίγη ώρα πριν την σέντρα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΑΟΞ στη Λάρισα, με γραπτή δήλωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

«Σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα, η ομάδα του ενός Πρωταθλήματος και των δυο Κυπέλλων, η ομάδα που δεν έκανε ποτέ από το 1964 τον οποιονδήποτε ηθικό συμβιβασμό δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. 

Παίζουμε με την ομάδα που μαζί με τον ανεκδιήγητο διαιτητή Λάμπρου, τον ανεκδιήγητο βοηθό Γιαννίκο υπό τα χειροκροτήματα του Παπαδημητρίου και του Τσαλίκη (που ήταν το δεξί χέρι του Ψωμιάδη) προσπάθησαν να μας διαλύσουν από την 5η αγωνιστική. 

Δεν ξεχνάμε ούτε τον Ντε Λούκας, ούτε τον Λισγάρα, ούτε τα άλλα πρωτοπαλίκαρα εκείνης της ημέρας, που επέβαλαν το κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος μας, αλλά η απάντηση μας σήμερα είναι μόνο μία: 

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ και θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο, με πρώτον εμένα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο. 

Σήμερα πρέπει να δείξουμε με την παρουσία μας ότι η ΑΕΛ δεν είναι απροστάτευτη απέναντι στον οποιοδήποτε Καρσιώτη βοηθό από την Κόρινθο, αγαπημένο παιδί του Τσιχριτζή που κανείς ακόμη δεν έμαθε ποιοι και γιατί τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κατάγματα, που έκανε το ανθρώπινο λάθος να αφήσει 3 μέτρα οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού και να κινδυνεύουμε να διαλυθούμε από το 25ο λεπτό. 

Σήμερα πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και τους προπονητές μας να κατακτήσουμε τη νίκη. 

Σήμερα δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα γιατί όλο το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτό που έκανε και την εμφάνιση του την προηγούμενη βδομάδα στην Καρδίτσα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τους υπολοίπους, είναι εναντίον μας. 

4 χρόνια παλεύουμε χωρίς βοήθεια από κανέναν, χωρίς δανεικούς και συμμαχίες να φέρουμε την ΑΕΛ μας εκεί που πρέπει. 

4 χρόνια έχουν γίνει εις βάρος μας τα περισσότερα διαιτητικά λάθη. 

4 χρόνια έχουν δοθεί εις βάρος μας τα περισσότερα πέναλτι. 

4 χρόνια έχουν δοθεί υπέρ μας τα λιγότερα πέναλτι, ακόμη και τότε που πήραμε το πρωτάθλημα στην Football League με 10 βαθμούς διαφορά. 

4 χρόνια έχουν δοθεί εις βάρος μας οι περισσότερες κόκκινες κάρτες. 

4 χρόνια έχουν δοθεί εις βάρος μας οι περισσότερες κίτρινες κάρτες. 

4 χρόνια έχουν δοθεί υπέρ μας οι λιγότερες κόκκινες κάρτες. 

4 χρόνια έχουν δοθεί υπέρ μας οι λιγότερες κίτρινες κάρτες. 

Και τέλος 4 χρόνια έχουν ασκηθεί εις βάρος μας οι περισσότερες πειθαρχικές διώξεις και έχουμε πληρώσει τα περισσότερα πρόστιμα. 

Η απάντηση σήμερα είναι ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑNEΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, για να δείξουμε για άλλη μια φορά τι είναι αληθινό και καθαρό ποδόσφαιρο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ στους προβοκάτορες δήθεν ΑΕΛάρες που θέλουν την καταστροφή της ΑΕΛ (για να μην έχει η ΑΕΛ Πρόεδρο). 

ΠΡΟΣΟΧΗ στις πωλήτριες του Καρέλια. 

ΠΡΟΣΟΧΗ στον κύριο και στην κυρία Τούρτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ στους 3 συνοδούς που φέρνει η Ξάνθη και που είναι 3 από αυτούς που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός όταν πηγαίνει να παίξει με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αυτούς τους 3 θα τους φωτογραφίσουμε και θα ζητήσουμε να μας απαντήσει η επίσημη Ξάνθη γιατί τους φέρνει. 

Τόσα χρόνια που παίζουμε μαζί τους δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. 

Να γνωρίζουν ότι γνωρίζουμε γιατί τους φέρνουν και θα ενημερώσουμε τους διαιτητές και τους παρατηρητές. 

Δεν αναφερόμαστε καθόλου στον κ. Χρήστο Πανόπουλο, γιατί γνωρίζουμε ότι απέχει. 

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!
».