Γ’ Εθνική: Ενδιαφέρον μόνο για την κορυφή στην 19η στροφή (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Στην 19η αγωνιστική του έχει φτάσει το πρωτάθλημα στον α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται ξεκάθαρα στη μάχη της κορυφής, καθώς όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον για τις τρεις ομάδες της Θράκης που περυσι ανέβηκαν από τα τοπικά πρωταθλήματα, τα πάντα έχουν κριθεί.

Μετά τη λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στο Ανθή Καραγιάννη ο Νέστος Χρυσούπολης διατηρεί προβάδισμα απέναντι στην Καβάλα. Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη υποδέχεται στην Χρυσούπολη στο τοπικό ντέρμπι τον Κεραυνό Πέρνης, ομάδα του ίδιου δήμου που χρησιμοποιεί την ίδια έδρα. Ελπίζει σε νίκη για να διατηρήσει ή και να διευρύνει τη διαφορά καθώς την ίδια ώρα η Καβάλα έχει επικίνδυνη έξοδο στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Μάλιστα, η Καβάλα αντιμετωπίζει τον Ορφέα σε μια έδρα που δεν έχει κερδίσει ποτέ, αφού η προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας την θέλει είτε να χάνει είτε να έρχεται ισοπαλία, είτε τις τελευταίες δύο σεζόν για τη Γ’ Εθνική είτε παλιότερα, στις αρχές της δεκαετίας, για το περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα του ΑΟΚ θα τελειώσει από εξαιρετικά νωρίς και την υπόθεση τίτλος στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι ουραγοί Ασπίδα Ξάνθης και ΠΑΟΚ Κοσμίου θα αναμετρώνται την ίδια ώρα λίγα μέτρα πιο μακριά, στο ΔΑΚ Ξάνθης, σε μια αναμέτρηση περισσότερο γοήτρου, ενώ το ίδιο ισχύει και με τους έτερους ουραγούς στο ντέρμπι των Εθνικών, αυτών της Αλεξανδρούπολης και του Σιδηροκάστρου στο Φώτης Κοσμάς. Οσο για την άλλη ομάδα της Θράκης, τον Άρη Αβάτου, δοκιμάζεται στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Το πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση Καλαμπάκι-Οφρύνιο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Α’ Ομίλου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Ορφέας Ξάνθης – Καβάλα, Ασπίδα Ξάνθης – ΠΑΟΚ Κοσμίου, Πανσερραϊκός – Άρης Αβάτου, Α.Ε. Καλαμπακίου – Αετός Ορφανού, Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης και Απόλλων Παραλιμνίου – Αλέξανδρος Κιλκίς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ