Γ’ Εθνική: Με υπογραφή Στοΐνοβιτς το πρώτο διπλό του Κοσμίου στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης

Με τον Λάζαρο Στοΐνοβιτς σε μεγάλα κέφια, να πετυχαίνει ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, και 3 σε 2 ματς ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Νίκησε με 2-0 μέσα στο ΔΑΚ Ξάνθης την Ασπίδα και την προσπέρασε στην βαθμολογία, αφήνοντάς την στην τελευταία θέση. Το Κόσμιο είχε έναν ολόκληρο γύρο να πετύχει νίκη, από το ματς του πρώτου γύρου με την Ασπίδα και το έκανε με εμφατικό τρόπο.

Στο πρώτο μέρος το Κόσμιο μπήκε από νωρίς σε θέση…οδηγού με τον Στοΐνοβιτς στο 14′ να πετυχαίνει ένα υπέροχο τέρμα στέλνοντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι παίχτες του Αϊβάζη είχαν κι άλλες ευκαιρίες να για να πετύχουν κάποιο τέρμα όμως αυτό δε συνέβη και χρειάστηκε και η εξ΄επαφής απόκρουση του Δεληγιάννη σε σουτ του Χατζηπαπά για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ορισμένες ευκαιρίες, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέβαζε την απόδοση του έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τον Ερκάν και τον Κυριακόπουλο για να απλοποιήσει από νωρίς τα πράγματα. Στο 80ο λεπτό ο Στοΐνοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σφράγισε τη νίκη της ομάδας κάνοντας με τέτ α τετ το 0-2. Η ουσία όμως είναι ότι έμεινε στους 10 βαθμούς και κινδυνεύει να υποβιβστεί στην μη τιμητική τελευταία θέση. Διαιτητής του αγώνα ο Τσιάρας με βοηθούς τους Κουκούμη και Ζαχαριά.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς (60′ Κοντογιαννίδης), Ζώτος, Νικολούδης (46′ Μωυσίδης), Μερακλής, Χατζηπαππά, Κυριαζίδης, Δογανίδης (80′ Χατζηπαρασκευάς), Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαββογλου.

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Χατζητουλούσης (68′ Ρουμπιές), Καρασιούνας (57′ Ταχτσόγλου), Νάνος, Ερκάν (90′ Λάσκαρης), Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ