Στο μακρινό Ρίο ντε Τζανέιρο (και) η ΑΕΚ Έβρου για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου από την ΑΕΚ

Στο μακρινό Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας η μπασκετική ΑΕΚ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, όπου συμμετέχει ως κάτοχος του Champions League και το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην βραζιλιάνικη Φλαμένγκο θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η Φλαμένγκο στον δεύτερο ημιτελικό δεν δυσκολεύθηκε να κερδίσει τους Οστιν Σπερς, όπως νωρίτερα η ΑΕΚ δεν είχε αντιμετωπίσει δυσκολία απέναντι στην Σαν Λορέντζο της Αργεντινής, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της που την ακολούθησαν από την Ελλάδα.

Και μπορεί στην Ελλάδα η πρόκριση της ΑΕΚ να είχε άρωμα ΓΑΣ Κομοτηνή από την παρουσία του Μάκη Νικολαΐδη στον σχολιασμό της μετάδοσης της ΕΡΤ, που έγινε από την Αθήνα, ωστόσο στην μακρινή Βραζιλία είχε και άρωμα Θράκης αφού στην εξέδρα βρέθηκαν και τουλάχιστον δυο μέλη της ΑΕΚ Έβρου.

Ο λόγος για τους Κώστα Παπαναστασίου και Γρηγορη Μοκαλη που βρίσκονται στο Ρίο και ήδη από την περασμένη Τετάρτη ανέβασαν στο facebook φωτογραφίες από το άγαλμα του Ιησού αλλά και από το Μαρακανά με τα κασκόλ της ΑΕΚ Έβρου να βρίσκονται στο θρυλικότερο στάδιο του κόσμου.