ΕΠΣ Έβρου: Ξαφνική αλλαγή έδρας στο ΑΕΚ Έβρου – Άρδας Καστανεών λόγω… Χατζημεστή

Τελικά και ο… Άγιος φοβέρα θέλει. Όσα ανέφερε ο Μπάμπης Χατζημεστής πριν δύο εβδομάδες περί χωραφιού που είχε καταντήσει το «Φώτης Κοσμάς», εξαιτίας κυρίως και του γεγονότος ότι μια μέρα πριν το ματς Εθνικού-Ορφέα είχε διεξαχθεί αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα, έπιασαν τόπο.

Αυτήν την Κυριακή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παίζει ξανά εντός έδρας, φιλοξενώντας τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και το γήπεδο κινδύνευε να είναι στην ίδια κατάσταση, αφού βάσει του προγράμματος της ΕΠΣ Έβρου, στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν προγραμματισμένο στο «Φώτης Κοσμάς» και το παιχνίδι της ΑΕΚ Έβρου με τον Αρδα Καστανεων για την 13η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ωστόσο το παιχνίδι τελικά δεν θα διεξαχθεί στο «Φώτης Κοσμάς». Προφανώς μετά και το «κράξιμο» από τον Χατζημεστή, αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Έβρου με τις Καστανιές. Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Νίψας, που πλέον μετά την αποχώρηση της τοπικής ΠΑΕ δείχνει να έχει τεθεί υπό την προστασία της διοργανώτριας αρχής, της ΕΠΣ Έβρου.