Επέστρεψε στη Μουντεσλίγκα και στο γήπεδο της αγαπημένης του Σάλκε ο Έρικ Γέντρισεκ

Μπορεί η Ξάνθη να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λάρισα το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο από τον αγώνα αυτόν θα είναι και πάλι απών ο Έρικ Γέντρισεκ.

Η αιχμή του δόρατος στην επίθεση της Ξάνθης δεν έχει επανέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του, μετά την υποτροπή που υπέστη. Στις αρχές της εβδομάδας πέταξε για τη Γερμανία μαζί με τον Ντε Λούκας και οι δυο τους παραμένουν εκεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν εκεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου ο Γέντρισεκ, που δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται γήπεδα και να παρακολουθεί από τις εξέδρες τους μεγάλους αγώνες (την περασμένη Κυριακή βρέθηκε και στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) βρέθηκε στο γήπεδο της Σάλκε, την φανέλα της οποίας έχει φορέσει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Σάλκε και την Φράιμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα, η οποία έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα και χαρακτηρίστηκε από δύο κόκκινες κάρτες (μία για κάθε ομάδα). Την επιστροφή του στην Βελτινς Αρένα φρόντισε μάλιστα ο ίδιος να την κοινοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…