Γ’ Εθνική: Επέστρεψε στην Πέρνη ο Χιονίδης και… κέρδισε το φλουρί στην πίτα της ομάδας

Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα του Κεραυνού Πέρνης και έτσι θα συνεχίσουν κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα οι Ξανθιώτες Μιχάλης Χιονίδης και Οδυσσέας Γεωργιάδης, που είχαν πρωταγωνιστήσει σε εξωαγωνιστικό μεταξύ τους επεισόδιο πριν την αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη.

Ο Χιονίδης αρχικά είχε αποπεμφθεί από την ομάδα, μετά όμως και την δημόσια τοποθέτησή του στο ThrakiSportS, με την οποία ζήτησε συγνώμη από όσους εθίγησαν και απέδωσε στην κακιά στιγμή το όλο περιστατικό, η διοίκηση του Κεραυνού Πέρνης αποφάσισε να μην επιμείνει στην αρχική απόφαση και να μην στερηθεί της παρουσίας του στη συνέχεια.

Μάλιστα, για να διατρανωθεί το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, ενόψει και του τοπικού ντέρμπι με τον πρωτοπόρο και αήττητο Νέστο Χρυσούπολης, η διοίκηση του Κεραυνού παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και έγινε παράλληλα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μάλιστα, ο Χιονίδης ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα ρολόι, ως αναμνηστικό δώρο.