Super League: Από το «Μακεδονία» στη Γερμανία οι Ερικ Γέντρισεκ και Πάμπλο ντε Λούκας της Ξάνθης

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ξάνθη είχαμε το πρωινό της Τρίτης, μετά από το ρεπό των προηγούμενων ημερών.

Μετά την ψυχολογική και σωματική αποφόρτιση από τα διαδοχικά παιχνίδια του τελευταίου διαστήματος, η ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή (15:00).

Ο Μίλαν Ράσταβατς για το 11ο φετινό παιχνίδι εκτός έδρας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δήμου Μπαξεβανίδη που είχε δηλωθεί σ’ αυτό το ματς να ολοκληρώσει την ποινή των 2 αγωνιστικών λόγω κίτρινων καρτών.

Επίσης, εκτός θα πρέπει να θεωρούνται οι Ερικ Γέντρισεκ και Πάμπλο ντε Λούκας, οι οποίοι όπως αποκάλυψε ο πρώτος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τη Γερμανία.

Εκεί σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα εξεταστούν από τον κορυφαίο θρακιώτη επιστήμονα Γιώργο Γκοδόλια προκειμένου να αποφασιστεί η ακριβής διαδικασία αποκατάστασης από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και τους έχουν στερήσει από τον Μίλαν Ράσταβατς.

Κατά τα άλλα, ασκήσεις τακτικής σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, passing game και pressing περιλάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας στην προπόνηση της Τρίτης. Για σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί επίσης μία προπόνηση.