Ικανοποίηση στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής για τον απολογισμό από το Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών

Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από τα τρία μετάλλια, με τα οποία επέστρεψαν στις αποσκευές τους οι αθλητές του από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Πυλαίας, στο PAOK Sports Arena.

Όπως έγραψε από το βράδυ της Κυριακής το ThrakiSportS, η Αθηνά Γιαγτζόγλου, που πριν από λίγες μέρες είχε κατακτήσει το χρυσό και στο πρωτάθλημα νεανίδων, κατάφερε να κερδίσει όλες τις αντιπάλους της στην κατηγορία των 50 κιλών και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Επίσης πολύ καλά πάλεψαν τόσο ο Χρήστος Σκόνδρας, που έχασε στον τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 61 κιλά, ενώ το ασημένιο κατέκτησε και ο Ιμπίς Νιαζή στα 125 κιλά, δείχνοντας τις ικανότητες τους αλλά και το μέλλον του συλλόγου, μιας και όλοι οι αθλητές είναι πολύ νέοι και έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.

Ο τέταρτος αθλητής του τμήματος που συμμετείχε, ο Αντόν Νταβγκαπόλοφ, είχε να αντιμετωπίσει δύσκολο ανταγωνισμό στην κατηγορία του, στα 79 κιλά, και δεν κατάφερε να είναι στην τελική τριάδα.

Οι αθλητές του τμήματος πάλεψαν πάρα πολύ καλά, σημείωσε ο προπονητής Θόδωρος Καρυπίδης, μιλώντας στην εφημερίδα “Παρατηρητής της Θράκης”, ενώ πρόσθεσε πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός, όμως έχουν πολλές δυνατότητες.

Επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την όλη διοργάνωση, τονίζοντας πως ήταν άψογη, ενώ και η PAOK Sports Arena υποδέχτηκε πάνω από 500 άτομα, αλλά και ένα πρωτοφανή αριθμό θεατών, που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Να σημειωθεί πως οι πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοίγουν το δρόμο για τις διεθνείς διοργανώσεις, με την αρμόδια επιτροπή, μαζί με τους προπονητές να επιλέγουν ποιοι μπορούν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.