Γ’ Εθνική: Η Ξάνθη κρίνει την απευθείας άνοδο! Το πρόγραμμα Νέστου και Καβάλας μέχρι το τέλος…

Μετά την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Καβάλας με τον Νέστο, η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έχει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού είναι 4 βαθμούς επάνω και ευνοείται και στην ισοβαθμία.

Πλέον απομένουν οκτώ αγωνιστικές αρχής γενομένης από αυτήν της προσεχούς Κυριακής και το ThrakiSportS, όπως έκανε και την περασμένη εβδομάδα, σας  παρουσιάζει το υπόλοιπο πρόγραμμα για Νέστο και Καβάλα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Όπως θα διαπιστώσετε, οι δυο μονομάχοι έχουν αμφότεροι από δύο εξόδους στην Ξάνθη και σε μεγάλο βαθμό φαίνεται ότι εκεί θα κριθεί η τελική κατάληξη της κούρσας, ο νικητής της οποίας θα εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Football League.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα που έχει καθένας από τους δύο μονομάχους:

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΟΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Κεραυνός Πέρνης (εντός), Αρης Αβάτου (εκτός), Πανσερραϊκός (εντός), Απόλλων Παραλιμνίου (εντός), Ορφέας Ξάνθης (εκτός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός), Εθνικός Σιδηροκάστρου (εκτός), Αετός Ορφανού (εντός)

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Ορφέας Ξάνθης (εκτός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός), Εθνικός Σιδηροκάστρου (εντός), Αετός Ορφανού (εκτός), Αλέξανδρος Κιλκίς (εντός), ΑΕ Καλαμπακίου (εκτός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εντός), Ασπίδα Ξάνθης (εκτός)