Γ’ Εθνική: Απάντηση Νέστου στον ΑΟΚ με απόλυτη κάλυψη του αρχηγού του Ανδρέα Μκρτσιαν

Μεταγραφή στην Σαντορίνη και στον Πανθηραικό με το άλλο μου μισό την Χριστίνα

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση του πρωτοπόρου του πρώτου ομίλου, Νέστου Χρυσούπολης, για την καταγγελία του Αντρέα Μκρτσιάν σχετικά με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από μέλος της διοίκηση του ΑΟ Καβάλας στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης όχι μόνο καταδικάζει το γεγονός, αλλά ζητά να κάνει το ίδιο και η ομάδα του ΑΟΚ, ενώ τονίζει πως πέρα από αυτό το δυσάρεστο γεγονός η φιλοξενία της ομάδα τους από τον ΑΟ Καβάλας ήταν εξαιρετική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης:

«Το ήθος του ποδοσφαιριστή μας ΑΝΤΡΕΑ ΜΚΡΤΣΙΑΝ και την προσωπικότητα του δεν χρειάζεται να σας την αναλύσουμε!!

Αν μη τι άλλο ο Αντρέας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι λειτουργεί με αγάπη και με αρχές στο άθλημα που υπηρέτει!!!

Δεν έχει την ανάγκη αυτοπροβολής από τέτοια περιστατικά και μας τιμάει το γεγονός που έχουμε στις τάξεις μας έναν ποδοσφαιριστή που υπερασπίζεται όλα αυτά τα γεγονότα που μας πονάνε!!

Θα θέλαμε όμως η τοποθέτηση της Καβάλας να μην εστιάζεται τόσο στην διάψευση αλλά στην καταδίκη του περιστατικού αν και είμαστε σίγουροι ότι εφόσον υπάρχει το καταδικάζει!!!

Βέβαια αυτό δεν συμβαδίζει με την φιλοξενία της ομάδας που ήταν άψογη και με την άφιξη της ομάδος μας και στην διάρκεια του αγώνα και στην αναχώρηση της πράγμα που εστιάστηκε κι επίσημα ο προπονητής μας στην έναρξη των δηλώσεων του!!!

ΤΟ Δ.Σ. ΝΕΣΤΟΣ»