Σταρ στο έντυπο «Φως των Σπορ» και «έτοιμος για το μεγάλο άλμα» ο Ξανθιώτης Φεϊζή Χασάν Ογλού

Το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της Ξάνθης με την Ασπίδα αλλά κυρίως ο έντονος πανηγυρισμός του, έκανε πρόσωπο των ημερών στην πόλη τον αμυντικό του Ορφέα και μέχρι πρότινος της ομάδας νέων του ΑΟΞ, Φεϊζή Χασάν Ογλού.

Μάλιστα, η φήμη του ξεπέρασε τα στενά όρια του νομού και συνέντευξή του στον Γιάννη Τσιλιγκιρίδη φιλοξενήθηκε ακόμα και από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Φως των Σπορ».

«Σε προηγούμενα παιχνίδια, καίτοι αμυντικός, έχανα πολλές ευκαιρίες και είπα αυτή τη φορά θα το πετύχω και θα το πανηγυρίσω διαφορετικά», αναφέρει στη συνέντευξη για τον έντονο τρόπο του πανηγυρισμού του ο Φεϊζή.

Σε αυτήν ο Φεϊζή μίλησε ακομα για τον εαυτό του και το ποδοσφαιρικό του μέλλον, όπως επίσης και για τις φιλοδοξίες του. Παράλληλα έχρισε το φαβορί για την άνοδο στη Football League από τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

«Πιστεύω πως μετά το 0-0 του αγώνα μεταξύ Νέστου και Καβάλας, ο Νέστος έχει περισσότερες ελπίδες να κατακτήσει τον τίτλο, αφού είναι και η μοναδική ομάδα του ομίλου μας που δεν έχει χάσει ακόμη. Αν και οι δύο ομάδες στο εξής δεν έχουν απώλειες και πάει έτσι, ο Νέστος θα είναι ο πρωταθλητής, εκτός κι αν συμβεί κάτι άλλο και ανατραπούν τα προγνωστικά», αναφέρει ο παίκτης του Ορφέα.

Σε ερώτημα για τον φετινό στόχο του Ορφέα απαντα: «Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και όποιος έρχεται να μας δει να φεύγει ικανοποιημένος από το θέαμα που του προσφέρουμε». Όσο για το πως χαρακτηρίζει την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα; «Η πορεία μας θεωρείται μέχρι στιγμής καλή, αλλά μπορούσαμε να έχουμε πάει ακόμα καλύτερα. Θα συνεχίσουμε όμως μέχρι το τέλος και πιστεύω πως θα ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Σε ερώτημα για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, απαντά: «Τώρα κοιτάω την τωρινή μου ομάδα, ώστε να κάνει μια αξιοζήλευτη πορεία, γιατί μέσα από αυτήν έρχονται όποιες φιλοδοξίες και όνειρα έχεις. Ποιος νέος δεν έχει φιλοδοξίες σε αυτή την ώριμη ηλικία;».

Και όταν ερωτάται αν αισθάνεται έτοιμος για το μεγάλο άλμα, ο Φεϊζή Χασάν Ογλού αναφέρει: «Νομίζω πως είμαι ώριμος για όλα, αλλά αυτό θα έρθει και με την σκληρή δουλειά, την υπομονή και την επιμονή που πρέπει να δείχνει ένας νέος ποδοσφαιριστής».