Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα αποψινά Τότεναμ-Ντόρτμουντ και Άγιαξ-Ρεάλ

Με άλλα δύο παιχνίδια συνεχίζεται στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης η φάση των 16 του Champions League και μαζί συνεχίζεται και το ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Στο Λονδίνο η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης και όπως πριν κάθε τέτοια βραδιά, από την αρχή της σεζόν, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών με βάση τις προβλέψεις τους στον διαγωνισμό του ThrakiSportS.

Μοιρασμένες είναι οι προβλέψεις για το παιχνιδι Τότεταμ – Ντόρτμουντ. Το 37% των παικτών προβλέπει νίκη των Άγγλων, ένα αντίστοιχο 37% εκτιμά ότι θα κερδίσει η γερμανική ομάδα και το υπόλοιπο 26% ότι θα αναδειχθούν ισόπαλες.

Αντιθέτως, σαφές φαβορί υπάρχει στο άλλο παιχνίδι. Αν και γηπεδουχος ο Άγιαξ είναι αουτσάιντερ αφού το μόλις το 10% προβλέπει νίκη της ολλανδικής ομάδας και 12% ισοπαλία. Το υπόλοιπο 78% εκτιμά ότι θα κερδίσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται ότι στο ThrakiSportS Champions League Predictor λαμβάνουν μέρος όσοι επιθυμούν και μπορούν ακόμα και τώρα να το κάνουν, αλλά πρακτικά δεν έχει πλέον νόημα αφού ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και έχουν ολοκληρωθεί τα πάνω από τα 5/6 των αγώνων.

Για κάθε σωστό αποτέλεσμα (νικη/ισοπαλία) ο κάθε παίκτης λαμβάνει έναν βαθμό και για κάθε ακριβές σκορ επιπλέον δύο, σύνολο τρεις, ενώ αν προσεγγίσει κάποιος που βρήκε σωστό το αποτέλεσμα και το σκορ χωρίς να το πετύχει, παίρνει μόνους μηδέν βαθμούς. Έτσι διαμορφώνεται μια δική μας βαθμολογία στο παιχνίδι, την οποία μετά και τα αποτελέσματα της Τρίτης μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.