Αποχώρησε από το γήπεδο ο Ολυμπιακός στην 26η επέτειο από το σακάκι του Ιωαννίδη στον Τσανίδη!!!

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να αποχωρήσει από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, διαμαρτυρόμενος για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ακριβώς 26 χρόνια πριν, 13 Φεβρουαρίου και πάλι αλλά του 1993, περίπου ίδια ώρα, η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού επίσης έδινε κρίσιμο αγώνα, τότε με τον ΠΑΟΚ. Και τότε υπήρχαν διαμαρτυρίες για την διαιτησία, αλλά έβρισκε έναν πιο ευρηματικό τρόπο για να τις εκφράσει.

Είναι η περίφημη σκηνή με τον προπονητή του, τον «ξανθό» Γιάννη Ιωαννίδη, να βγάζει το σακάκι του και να το δίνει στον Κομοτηναίο διαιτητή Σταύρο Τσανίδη. Μια σκηνή που έμεινε στην ιστορία, όπως στην ιστορία θα μείνει και η απόφαση να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Κοινός παρονομαστής και στα δύο περιστατικά αφενός ότι εκείνος που διαμαρτύρεται για την διαιτησία είναι ο Ολυμπιακός, αφετέρου η ημερομηνία. Ήταν 13 Φλεβάρη και τότε, εν έτει 1993, 13 Φλεβάρη και φέτος. Μια απίθανη σύμπτωση…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ