Volley League: Στην άνοδο του Ρουσλάν Σεβτσόφ ποντάρουν στην ΑΕ Κομοτηνής για τη σωτηρία

Με μόλις πέντε βαθμούς με την συμπλήρωση των τριών πέμπτων του πρωταθλήματος και απέχοντας πλέον οκτώ από την προτελευταία θέση, η ΑΕ Κομοτηνής θα πρέπει να θεωρεί δεδομένο ότι θα δώσει τη μάχη στα πλέι άουτ για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όποια και αν είναι η διαφορά του τελευταίου από τον προτελευταίο, θα κληθούν να παίξουν μπαράζ, τα λεγόμενα πλέι άουτ, αφού δεν εντάχθηκε στην φετινή προκήρυξη η πρόβλεψη των προηγούμενων ετών που ήθελε να υπάρχει απευθείας υποβιβασμός αν η διαφορά τελευταίου και προτελευταίου είναι μεγάλη.

Στην Κομοτηνή ελπίζουν ότι θα τους βγει το χαρτί που λέγεται Ρουσλάν Σεβτσοφ και αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Ουκρανός έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά επίσης έχει δείξει ότι δεν μπορεί να αντέξει πολύ. Κουράζεται γρήγορα και στην κατακόρυφη πτώση της απόδοσής του πρέπει, μεταξύ άλλων, να αναζητηθεί η ξαφνική πτώση όλης της ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών, αν και οι Ροδοπίτες προηγήθηκαν στο σκορ.

Εφόσον βελτιωθεί στο προσεχές διάστημα η φυσική του κατάσταση, οι της ΑΕ Κομοτηνής ελπίζουν ότι θα έχουν βάσιμες ελπίδες να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να κερδίσουν την σειρά των πλέι άουτ, με όποιον αντίπαλο προκύψει, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.