«Π@€στη Αρμενε καλά κάναν οι Τούρκοι και σας κόβαν τα κεφάλια» – Καταγγελία Μκρτσιαν για φραστική επίθεση στο ΑΟΚ-Νέστος

Σε μια σοβαρή καταγγελία, που αγγίζει ευαίσθητες χορδές, προχώρησε ο Αλεξανδρουπολίτης αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης Ανδρέας Μκρτσιάν για το παρασκήνιο του αγώνα Καβάλα – Νέστος.

Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής κατήγγειλε ρατσιστική ουσιαστικά επίθεση από μεγαλοπαράγοντα της ομάδας της Καβάλας. Η ανάρτησή του στο facebook ήδη προκαλεί αντιδράσεις, ενώ άγνωστο είναι προς το παρών αν η φραστική επίθεση έχει καταγραφεί από τον διαιτητή ή τον παρατηρητή του αγώνα.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μκρτσιαν έχει ως εξής:

Προς τον “μεγαλοπαραγοντα” της πλακας που στο παιχνίδι Καβαλα-Νεστος φώναζε καθόλη την διάρκεια: π@€στη Αρμενε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια θα πω ένα και μόνο πράγμα… Λυπάμαι που σιχαματα σαν εσένα ζουν κ αναπνέουν στον ίδιο κόσμο με εμάς… υ.γ. Ελπίζω ποτέ να μην ζήσεις όσα ζήσανε οι πρόγονοι μου γιατί είσαι τόσο φλώρος και λίγος που σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμπλεξες τις γενοκτονίες και τον αβάσταχτο πόνο Αρμενίων και Ποντίων! Περαστικά σου ανύπαρκτε!