Football League: Χωρίς «ανάσα» ο Χρήστος Μπάτζιος και άλλοι δυο «Θρακιώτες»

Δεκάεξι ποδοσφαιριστές ανάμεσά τους 3 «Θρακιώτες» αγωνίστηκαν 1350 λεπτά  χωρίς τις καθυστερήσεις και χωρίς ανάσα στον πρωτο γύρο της Football League.

Βάσει των φύλλων αγώνα , 16 ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο… φουλ τάιμ, και ανέμεσά τους ο 28χρονος αμυντικός και αρχηγός του Εργοτέλη Χρήστος Μπάτζιος (φώτο), Κομοτηναίος στην καταγωγή αλλά μεγαλωμένος στην Καβάλα που στο παρελθόν εκτός του Πανθρακικού, του Έβρου Σουφλίου και της Καβάλας αγωνίστηκε και σε Ελπίδα Καβάλας, Νέα Χηλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Άρη Ζυγού Καβάλας.

Εκτός του Μπάτζιου από 1350 λεπτά έχουν αγωνιστεί και δυο πρωην του Πανθρακικού. Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Σπάρτης Αναστάσιος Φραγκούλης, από την Χρυσούπολη Καβάλας, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως επαγγελματίας στον Πανθρακικό Α Εθνικη με δυο συμμετοχες (2013-2014), στον ΑΟ Καβαλας και μέχρι πέρυσι στον Νέστο Χρυσούπολης  και ο 29χρονος Σερραίος πορτιέρο των Τρικάλων Δημήτρης Ταϊρης που έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Νίκη Βόλου, Καλλονή και Απόλλων Σμύρνης.

Οι υπόλοιποι 13 είναι οι Γκαλίτσιος (Βόλος Ν.Π.Σ), Γκοττ (Πλατανιάς), Έφορντ (Εργοτέλης), Θεοδωρόπουλος (Απόλλων Πόντου), Καραγκούνης (Πλατανιάς), Κολτσίδας (Σπάρτη), Μακρής (Δόξα Δράμας 2017), Μάντζαρης (Απόλλων Λάρισας), Πάνος (ΑΟ Τρίκαλα), Παντίδος (Καραϊσκάκης Άρτας), Σκούπρας (Απόλλων Λάρισας), Σπίνουλας (ΑΟ Κασσιόπη) και Τσελεπίδης (Παναχαϊκή)

 class=