Η επόμενη μέρα του Μαρίνου Ουζουνίδη: Ο Άρης, το εξωτερικό και… η αλήθεια

 

Tο προπονητικό απωθημένο του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να δουλέψει στο εξωτερικό. Χρόνια αυτό τώρα. Και μιλάμε ότι δεν θα σκεφτεί το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αφού πιστεύει πολύ στις ικανότητες του και εφόσον του ανοίξει μια πόρτα θεωρεί ότι θα αναρριχηθεί γρήγορα.

Αρκεί να είναι σε προηγμένο πρωτάθλημα. Μάλιστα, όπως σχολιάζει ο Agent Leaks στην ιστοσελίδα to10, «από την εποχή που δούλευε στον Πανιώνιο το έψαχνε πολύ αλλά όταν σου έρχονται προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν μπορείς να πεις εύκολα όχι».

Άλλωστε και σαν ποδοσφαιριστής έκανε το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Χάβρη, σε μια εποχή που για να βγουν από τα σύνορα οι έλληνες ποδοσφαιριστές χρειάζονταν ακόμα… διαβατήριο. Τότε έμοιαζε αδύνατο. Όπως και τώρα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ουζουνίδης έχει δυο μεγάλες συμπάθειες. Η μια προέρχεται από την Τρίπολη και η άλλη από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ιδιοκτήτης του Αρη, είναι μεγάλος φαν του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και θεωρήστε το ως δεδομένο, πως αν στο μέλλον ψάξει για προπονητή, ο Ουζουνίδης θα είναι η πρώτη του επιλογή.

Άλλωστε, ο filathlos.gr είχε στο παρελθόν αποκαλύψει και πρόταση του Καρυπίδη για τον Άρη, που προφανώς δεν προχώρησε. Βέβαια, ο Άρης έχει προπονητή, τον Σάββα Παντελίδη αλλά παρά την αναστροφή του κλίματος την τελευταία εβδομάδα, μετά την επικράτηση την περασμένη Πέμπτη στην Ξάνθη, η θέση του παραμένει επισφαλής.

Πάντως, όπως λέει to10 σε αυτό το θέμα της πιθανής έλευσης Ουζουνίδη στον Άρη δεν θα παίξει ρόλο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωσταντίνος Διαμαντόπουλος που τόσα χρόνια συνεργαζόταν στενά με τον Εβρίτη τεχνικό, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν «ψυχρανθεί» λιγάκι οι σχέσεις τους. Ωστόσο μιλάμε για τρελό «κόλλημα» του Καρυπίδη με τον Ουζουνίδη.

«Η ερώτηση είναι τι θα κάνει ο Ουζουνίδης σε αυτή την περίπτωση. Θα πάει στα σίγουρα ή θα ρισκάρει περιμένοντας κάτι από το εξωτερικό;», καταλήγει ο Agent Leaks. Το πιο πιθανό πάντως είναι ακόμα να μην κάνει τίποτα. Ο Ουζουνίδης δεν φημίζεται για βεβιασμένες κινήσεις. Το αντίθετο.

Συνεπώς, η αλήθεια είναι ότι ο Ουζουνίδης θα ξεκουραστεί. Θα αποφορτιστεί. Θα αφιερώσει χρονο στον γιο του, στην οικογένειά του. Και από το καλοκαίρι βλέπουμε, εκτός φυσικά και αν προκύψει μια άκρως δελεαστική πρόταση νωρίτερα, που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί…