Δίπλα σε Φώφη Γεννηματά και Μαριάννα Βαρδινογιάννη κατά την βράβευσή του ο Μιχαλεντζάκης

Δίπλα σε δύο από τις πιο ισχυρές κυρίες της χώρας, την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώτη Γεννηματά και την πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατά την βράβευσή του στην τελετή για τα 20 χρόνια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Ο για πολλούς κορυφαίος θρακιώτης αθλητής των τελευταίων ετών σε όλα τα αθλήματα τιμήθηκε για τις επιτυχίες του και κατά βάση για το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Άλλωστε σε αυτήν την βραδιά, με αφορμή την επέτειο, τιμήθηκαν όλοι όσοι έχουν κατακτήσει μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κομοτηναίος Άλεξ Ταξιλδάρης δεν ήταν καθώς βρίσκεται στη Γερμανία λόγω της ειδικότητάς του, ωστόσο στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν και τιμήθηκαν πέραν του Μιχαλεντζάκη η Ξανθιώτισσα Μαρία Καλπακίδου, ο Εβρίτης Δημήτρης Ζησίδης αλλά και ο Μάκης Καλαράς, που ανήκει στον Ηρόδικο Κομοτηνής.

Από τον Ηρόδικο βρέθηκαν ακόμα στην τελετή ο πρόεδρός του συλλόγου Μιχάλης Ραγκούσης, ο αθλητής του και μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Καρυπίδης αλλά και ο προπονητής παραμπάντμιντον Μπάμπης Ιορδάνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μιχαλεντζάκη συνόδευσε στην Αθήνα και ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης.