ΕΠΣ Ξάνθης: Λόγω (νέου) πένθους αναβολή για τέταρτη φορά στο «καταραμένο» Αετός Γοργόνας-Αετός Τοξοτών

 

Ο θάνατος του παλιού καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε Ελπίδα Σαπών, Ασπίδα Ξάνθης και Πανθρακικό Νίκου Παπά έφερε μια ακόμα αναβολή στο «καταραμένο» όπως εξελίσσεται παιχνίδι ανάμεσα στον Αετό Γοργόνας και τον Αετό Τοξοτών για την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο γιος του Νίκου Παπά, Χρήστος, έχει αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα στον σύλλογο του Αετού Τοξοτών. Άλλωστε και ο Νίκος Παπάς έμενε εδώ και πολλά χρόνια στην Ξάνθη. Το πένθος είναι βαρύ για την οικογένεια του Αετού Τοξοτών όπως και συνολικά για το θρακιώτικο ποδόσφαιρο και το ματς που είχε οριστεί για την Τετάρτη αναβάλλεται ξανά, για δεύτερη φορά σε ένα μήνα λόγω πένθους και τέταρτη σε διάστημα περίπου ενάμισι μήνα συνολικά.

Το ματς ήταν να διεξαχθεί στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2018 αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρού. Μεταφέρθηκε για τις αρχές Ιανουαρίου, αλλά η αυτοκτονία πριν ένα μήνα του παλιου ποδοσφαιριστη της Γοργόνας Ντογκουκάν Καραοσμάν οδήγησε στην αυτονόητη νέα αναβολή του. Είχε οριστεί για την περασμένη Τετάρτη αλλά ξαναναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, καθώς είχε καλυφθεί από νερά μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η ανακοίνωση του Αετού Τοξοτών αναφέρει:

“Η διοίκηση,το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αετού Τοξοτών εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον γενικό γραμματέα της ομάδος μας Χρήστο Παπα και στην οικογένεια του για τον θάνατο του πατέρα του!!Χρηστάρα είμαστε στο πλευρό σου!!
Υ.Γ. 1 : Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας (08-02-2019) αναβαλλεται.
Υ.Γ. 2 :Αναβάλλεται ο αυριανός αγώνας !”