Οι πολιτικές παρουσίες στις κερκίδες του 2ου Λυκείου για το ΑΕ Κομοτηνής – Ολυμπιακός

 

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που γέμισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής με τον Ολυμπιακό, δεν έλειψαν και οι (ηχηρές) πολιτικές παρουσίες.

Άλλωστε εκλογές έρχονται και μάλιστα σε τετραλό επίπεδο: δημοτικές, περιφερειακές, βουλευτικές και ευρωεκλογές. Απ’ όλα δηλαδή κι ως γνωστόν τέτοιου είδους μαζικές συναθροίσεις αποτελούν βούτυρο στο ψωμί για τους πολιτικούς, ώστε να να τους θυμηθούν οι ψηφοφόροι και να τους δουν.

Παρών ήταν ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, που παρακολούθησε την αναμέτρηση έχοντας δίπλα του από τη μία πλευρά τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΑΕ Κομοτηνής Τάσο Πετρίδη και από την άλλη τον δημοτικό σύμβουλο και αρμόδιο Αθλητισμού της ΝΟΔΕ Ροδόπης Μιχάλη Πολυτσάκη (φωτο από Παρατηρητή της Θράκης).

Στο γήπεδο βρέθηκε ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης με την σύζυγο του Βασιλική Καρακάση και τον έναν εκ των δύο υιών τους, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, o υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Μανανάς και ο τέως Δήμαρχος Ιάσμου και εκ νέου υποψήφιος Κυριάκος Αμούτζας, ο οποίος προέρχεται άλλωστε και από την οικογένεια του βόλεϊ.