Γ’ Εθνική: Τέλος ο «μποξερ» Χιονίδης από την Πέρνη για επεισόδιο στο ματς με τον Άρη Άβατου!

 

Ούτε μήνα κοντά στις 20 μέρες κράτησε η συνεργασία του Μιχάλη Χιονιδη με τον Κεραυνό Πέρνης.

Συγκεκριμένα όπως γράφει η Πρωινή αποχωρεί από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα πριν τον επεισοδιακό αγώνα με τον Άρη Αβάτου, όταν του ανακοινώθηκε οτι δεν θα είναι στην εντεκάδα, δημιουργώντας αναταραχή στην ομάδα και …. στέλνοντας συμπαίκτη του στο νοσοκομείο. Επίσης ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης γράφει για το sportsaddict, δύο παίκτες απο την αποστολή, έπαιξαν…μπουνιές με τον έναν εξ’ αυτών να καταλήγει στο νοσοκομείο καθώς μάτωσε η μύτη του, και τον έτερο να τον διώχνει ο Πρόεδρος της ομάδας για την συμπεριφορά του, εννοώντας τον Χιονίδη.

Μετά από ένα χρόνο στην Θάσο αρχικά στην Δόξα Θεολόγου και μέχρι πρόσφατα στην γειτονική Αναγέννηση Λιμεναρίων, ο Μιχάλης Χιονίδης αποχωρεί από την ΕΠΣ Καβάλας και συνεχίζει στην Γ’ Εθνική πάλι όμως σε μια Καβαλιώτικη ομάδα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός κατάγεται από τη Ξάνθη και έχει με πολυετή παρουσία σε συλλόγους τόσο της γενέτειρά του Ξάνθης όπως ο Άρης Αβάτου, όσο και της Καβάλας, αφού αγωνιζόταν στην Θάσο αρχικά στην Δόξα Θεολόγου και μέχρι πρόσφατα στην γειτονική Αναγέννηση Λιμεναρίων. Αγωνίστηκε ακόμα στη Ζάκυνθο, σε ΠΑΕ Θρακη, στον Θερμαϊκό και στον Ορφέα Ελευθερούπολης.