Γ’ Εθνική: Η θέση του Μιχάλη Χιονίδη για το επεισόδιο στο γήπεδο του ΑΟΞ και το διαζύγιο με την Πέρνη

Αναγνωρίζει ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο διευκρινίζει ότι δεν ήταν ο μόνος που φέρει την ευθύνη για όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Αρη Αβάτου με τον Κεραυνό Πέρνης ο για λίγες μέρες ποδοσφαιριστής της καβαλιώτικης ομάδας Μιχάλης Χιονίδης.

Ο 31χρονος ξανθιώτης ποδοσφαιριστής, με μεγάλη θητεία σε ομάδες της περιοχής της Ξάνθης και της Καβάλας αλλά και στην ΠΑΕ Θράκη, την Ζάκυνθο αλλά και τη Ράιντεν στη Γερμανία, ομάδα της Oberliga, επιβεβαιώνει ότι ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Πέρνης, πριν προλάβει να συμπληρώσει 20 μέρες σε αυτήν. Με αφορμή ωστόσο το πρωινό δημοσίευμα του ThrakiSportS, διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια τα περί «μποξέρ» και καταθέτει την δική του άποψη για τα γεγονότα.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ο προπονητής ανακοίνωσε την ενδεκάδα, υπήρξε δυσφορία από μέρους μου για το γεγονός ότι δεν συμπερλαμβανόμουν σε αυτήν ενώ υπήρχαν παίκτες που δεν εμφανίζονταν στις προπονήσεις. Το ίδιο προφανώς συνέβη και με τον συμπαίκτη μου Οδυσσέα Γεωργιάδη, που είναι και αυτός Ξανθιώτης και προφανώς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Πάνω στην ένταση της στιγμής ειπώθηκαν κάποια πράγματα και πάνω στα νεύρα είναι αλήθεια ότι υπήρξαν μέσα στο γήπεδο μεταξύ μας διαπληκτισμοί, ωστόσο θέλω σε όλους τους τόνους να διευκρινίσω ότι δεν προκάλεσα κανέναν αλλά προκλήθηκα και ό,τι έγινε σε σχέση με τον τραυματισμό συνέβη καθώς εγώ βρισκόμουν σε άμυνα».

Ο Μιχάλης Χιονίδης μέσω του ThrakiSportS ζητά συγνώμη από όσους εκτέθηκαν από την συμπεριφορά του, την οποία και ο ίδιος καταδικάζει υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να φερθεί με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Επιβεβαιώνει ότι του έχει ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του με τον Κεραυνό Πέρνης, διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν έχει ενημέρωση αν το ίδιο ισχύει και με τον συμπαίκτη του Οδυσσέα Γεωργιάδη αν και δεν αποκλείει να έχει και εκείνος την ίδια κατάληξη. Πάντως οι δυο παίκτες μίλησαν και ήδη έλυσαν την μεταξύ τους παρεξήγηση. Μετά ωστόσο από αυτήν την εξέλιξη, ο Χιονίδης κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας αυτού του πειθαρχικού παραπτώματος, αφού η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και μόνο ως ελεύθερος μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα – και αυτό μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.