ΕΣΠΕΘΡ: Έχασαν στα χαρτιά τον τίτλο αλλά σφράγισαν με νίκη στα… χαρτιά την 2η θέση οι έφηβοι της ΑΕ Κομοτηνής

Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο ΑΟ Καβάλα στην αναμέτρηση με την ΑΕ Κομοτηνής για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι της Ροδόπης να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με ένα εύκολο και ξεκούραστο τρίποντο.

Εφτασαν έτσι τους 10 βαθμούς και δεδομένα τερματίζουν δεύτεροι, πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας που με έναν αγωνα λιγότερο, αυτόν με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την προσεχή εβδομάδα, έχει 12 πόντους.

Τρεις βαθμούς και στην τρίτη θέση είναι ο Εθνικός και το πρωτάθλημα ολοκλήρωσε με 2 βαθμούς ο ΑΟ Καβάλα, που έπεσε τελευταίος μετά τον μηδενισμό του από τη μη συμμετοχή στο ματς με την ομάδα της Κομοτηνής και τους -3 βαθμούς που τιμωρήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΑΟ Ορεστιάδας η ΑΕ Κομοτηνής είχε επίσης ηττηθεί στα χαρτιά και είχε τιμωρηθεί με -3 βαθμούς, λόγω του γνωστού προβλήματος με κάποιες σφραγίδες στα δελτία.

Αν τυχόν δεν είχε τότε τιμωρηθεί, τώρα η ΑΕ Κομοτηνής θα είχε 13 βαθμούς και στην χειρότερη περίπτωση για την ίδια ο ΑΟΟ θα είχε 12 και ένα ματς λιγότερο, ενώ στην καλύτερη θα είχε φτάσει τους 16 και θα είχε στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια.