ΕΠΣ Έβρου: Καταγγέλλει «μπούλινγκ» και σκέφτεται αποχώρηση η ιστορική ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα

 

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ιστορική ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα. Καταγγέλλει σοβαρά λάθη από τον επόπτη του τελευταίου της αγώνα, που όπως λένε «έκλεψε» τον ιδρώτα τους αφήνοντας ένα καταφανέστατο οφσάιντ να εξελιχθεί σε τέρμα υπέρ της Καππαδοκίας, το οποίο έκρινε τον αγώνα.

Η ομάδα κάνει λόγο για μπούλινγκ από την διαιτησία, υποστηρίζει ότι υπάρχει δόλος καθώς είναι επαναλαμβανόμενα τα κρούσματα και δηλώνει πως η διοίκησή της σκέφτεται την αποχώρηση του ιστορικού σωματείου από το τοπικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Καταγγελία Ατρόμητος Άβαντα:καταγγέλλουμε τον επόπτη του αγώνα της ομάδας μας, με την Καππαδοκία διότι αφήνοντας 3 μέτρα οφσάιντ, η ομάδα μας δέχτηκε γκολ και ηττήθηκε!!!
Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο!!
Για να μην γινόμαστε γραφικοί απευθυνόμαστε στην στην επιτροπή διαιτησίας και αφού πλέον νιώθουμε ότι υπάρχει δόλος. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι πλέον είμαστε στην δυσάρεστη θέση, να σκεφτόμαστε την αποχώρηση του ιστορικού σωματείου του Ατρόμητου Άβαντα από το πρωτάθλημα, διότι σε τέτοιους δύσκολους οικονομικούς καιρούς, δεχόμαστε μπούλινγκ από τέτοιες αποφάσεις διαιτητών και για πολλαπλές φορές φέτος αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, που στο τέλος πρέπει να δεχτούμε την συγνώμη και την φράση τους συγνώμη έγινε λάθος!!!
Φτανει άλλο, μην παίζεται με την νοημοσύνη μας!!!