Β’ Εθνική: Εμφατική νίκη για τη Ροδόπη ’87 στην πρεμιέρα του β’ γύρου απέναντι στις Σειρήνες της Λισγάρα

 

Εκπληκτικά και ονειρικά ξεκίνησαν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τα κορίτσια της Ροδόπης ’87 καθώς επικράτησαν με 4-2 του ΑΟ Σειρήνα της πρωην επιθετικού της θρακιώτικης ομάδας Κατερίνας Λισγαρα που μάλιστα σκοραρε στην επιστροφή της στην Κομοτηνή, πόλη των φοιτητικών της χρόνων.

Οι παίκτριες της Ροδόπης 87 με την πλάτη στον τοίχο μετά τον απογοητευτικό πρώτο γύρο, στον οποιο δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ήθελαν να κάνουν την «επανεκκίνησή» τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αρχής γενομένης από τον αγώνα της πρεμιέρας του β’ γύρου με την ομάδα των Γρεβενών ΑΟ Σειρήνα και το πέτυχαν πετυχαίνοντας 4 τερματα, ενω μέχρι τώρα είχαν μόλις ένα σε επτά αγώνες.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ η Βίκυ Περιβολοπούλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ που κέρδισε η Μπασούρη. Τρία λεπτά μετά, σε κόρνερ της Μπασούρη, η μπάλα στην περιοχή και μετά από φάση διαρκείας με ψηλοκρεμαστό σουτ η Θεοφίλου έγρψε το 2-0. Σχεδόν με τη σέντρα, στην αντεπίθεση αλλάζουν την μπάλα Κωσταρέλα και Λισγάρα που με σουτ μέσα από την περιοχή μειώνει σε 2-1.

Στο 22′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ των φιλοξενούμενων και τρία λεπτά μετά η Περιβολοπούλου πέρασε μια μακρινή μπαλιά στην Μπασούρη που με την σειρά της έβγαλε στην Πατεράκη που έκανε την κατά μέτωπο επίθεση κερδίζοντας τις αμυντικές και βγήκε τετ-α-τετ πλασάροντας εύστοχα για το 3-1. Στο 28′ η Περιβολοπούλου πέρασε στην Πατεράκη, άλλαξε την μπάλα με την Μπασούρη που μπήκε στην περιοχή και από πλάγια σούταρε εύστοχα για το 4-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στη συνέχεια η Ροδόπη κατέβασε ρυθμό, αν και χάθηκαν ευκαιρίες ενώ υπάρχουν και διαμαρτυρίες για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89′ με απευθείας εκτέλεση από πλάγια της Μποζιάρη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-2.

Διαιτητής : Κωνσταντάκης, βοηθοί: Χρηστίδου – Κωστακιώτης

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου): Γιώργκα, Κακοψήτου, Δαγκλή, Θεοφίλου, Αντωνοπούλου, Τσουκαλά (93’ Σακκά), Περιβολοπούλου, Πατεράκη (66’ Σχίζα, λ.τ. 77’ Μιχαλοπούλου), Γαρυφαλλίδου, Μπασούρη (87’ Πολυδώρου), Καρακουλάκη.
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Ασλανίδης) : Νικολακοπούλου, Κωστούδη, Ντζάνη, Λάλλου (46’ Παπαγερίδου), Μποζιάρη (92 λ.τ. Κοράβου), Δρουδάκη, Κελεμένι, Βαβίτσα (66’ Μπιμπίτη), Λισγάρα, Κωσταρέλα, Φωτιάδου.

 

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ
Ροδόπη ’87 – ΑΟ Σειρήνα  4-2 (11′ Περιβολοπούλου, 14′ Θεοφίλου, 25′ πατερακη, 28′ Μπασούρη,  – 16′ Λισγάρα, Μπόζιαρη)
Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  5-1 (Βερβερίδου (2), Κεχαγιά, Πετροπούλου, Ιακώβου – Καλοψυχάκη)
Κιλκιασιακός – Καστοριά  (10/2)
ΡΕΠΟ: Βασίλισσα της Θράκης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  15 (14-10)
2. Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου  12 (15-6)*
3. Βασίλισσα της Θράκης  10 (10-7)* ****
4. Καστοριά      9 (11-8)*
5. Κιλκισιακός  7 (10-5)***
6. Ροδόπη ’87    3 (5-21)
7. ΑΟ Σειρήνα   3 (3-11)**
* Με έναν αστερίσκο οι ομάδες που έχουν ένα ματς λιγότερο
** Με δύο αστερίσκους οι ομάδες που έχουν δύο ματς λιγότερα
*** Με τρεις αστερίσκους οι ομάδες που έχουν τρία μάτς λιγότερα
**** Με τέσσερις αστερίσκους οι ομάδες που έχουν κάνει ρεπό για τον πρώτο γυρο