ΕΠΣ Θράκης: «Περίπατος» για τον Πανθρακικό που με «μαέστρο» τον Μαυράκη νίκησε την μαχητική Αναγέννηση Παγουρίων

 

Στο γήπεδο Υφαντών σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο-βούρκο από την βροχή των προηγούμενων ημερών ο Πανθρακικός επικράτησε στην λασπομαχία με 0-3 και πέρασε μόνος τρίτος στην βαθμολογία.

Πρωταγωνιστής του αγώνα στο ντεμπούτο του ο ¨Αγγελος Μαυράκης που σκόραρε, κέρδισε πέναλτι, έδωσε ασιστ και έδειξε πώς όπως και προπερσι με την Δλοξα Ν. Σιδηροχωρίου μπορέι να σηκώσει την ομάδα του Πανθρακικού με την βοήθεια των συμπαικτών πάνω του. Το 0-1 έγινε στο 44′ όταν από σέντρα του Μαυράκη με πλασέ ο Γρίβας έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος στο 57 ο Σβυντρίδης ανετρεψε τον Μαυράκη, αλλα ο Γρίβας δεν μπορεσε να διπλασιασει τα τέρματα της ομάδας του στο πέναλτι αφού το απέκρουσε ο γκολκήπερ Μαγδαληνος. Στο 84’αποβλήθηκε ο Τσαμης για την Αναγέννηση ενώ οι γηπεδούχοι ήλπιζαν στην ισοφάριση, με τον Γρίβα να πασάρει ωραία στο 86′ στον νεαρό Χατηιωαννιδη που έκανε το 0-2. Στο φιναλε στο 90 ο Μαυρακης με εξοχή ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ο Πανθρακικός μετά από 2 σερί ήττες εφτασε τους 30 βαθμούς και πέρασε τρίτος φιλοξενωντας το Κοπτερό την επόμενη εβδομάδα, ενω η Αναγεννηση εμεινε στους 19 καιμπαρεμεινε εκτος εξάδας, εχοντας δύσκολη αποστολή στον Σώστη την επόμενη εβδομάδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μεμετ): Μαγδαληνος, Σβυντριδης (77′ Σωκρατους), Τσάμης,  Πολιτιδης, Μούλος, Μακρής, Πολυμενωφ, Καπερωνης (65′ Λιολιος), Πασχάλης, Κεφης,  Τοτονιδης (65′ Χουσειν)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μποσκος, Παύλου (80′ Χατζηιωαννιδης), Τσαγκαλιδης, Καραγιαννιδης, Μέριτς, Μπιλμπιλης,  Γριβας (88 Κομισοπουλος), Κονόμι, Βασιλακάκης, (85 Κουτσουκανιδης), Μουρατιδης, Μαυρακης