Ξεκινά με Τσιτσιπά στα κορτ και Θρακιώτες στην εξέδρα το όπεν της Σόφιας! Με Μεντβέντεφ στον ημιτελικό ο Έλληνας τενίστας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση του Sofia Open, στο οποίο θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αναδείχθηκε ένας συναρπαστικός ημιτελικός, αφού αν όλα πάνε καλά ο έλληνς πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ,

Ο Στέφανος, ο οποίος είναι στο Νο2 του ταμπλό και έχει προκριθεί ήδη στον 2ο γύρο με bye, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του είτε τον Γιαν λενναρντ Στρουφ (Νο51) είτε έναν qualifier.

Αν προκριθεί στα προημιτελικά, έχει πιθανό αντίπαλο τον Γκαελ Μονφιλς ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τους Ντανιλ Μενβέντεφ και Νικολοζ Μπασιλασβίλι.

Τον τελευταίο τον είχε κερδίσει στο Australian Open πριν λίγες μέρες, τον Μεντβέντεφ όμως δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει, σε 3 επίσημες αναμετρήσεις.

Οι δυο τους έχουν μεγάλη αντιπαλότητα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε έναν πολύ σπουδαίο ημιτελικό, τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν και Θρακιώτες φίλοι του τένις λόγω της εγκύτητας με την Σόφια.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κάρεν Κατσάνοφ και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ. Ο πρώτος έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά τον Σταν Βαβρίνκα.

Ο Ελβετός, κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων, θα παίξει με τον Μάριους Κοπιλ στον 1ο γύρο και, αν κερδίσει, έχει πιθανότερο αντίπαλο τον Φερνάντο Βερντάσκο στον 2ο γύρο, σε μια δύσκολη διαδρομή προς τα προημιτελικά.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ SOFIA OPEN ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ